TÜGVA Ankara il temsilciliği açıldı

TÜGVA Ankara il temsilciliği açıldı

TÜGVA’nın Ankara Kalesi’ndeki İl Temsilciliği binası, vakfın Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın da katıldığı törende dualarla açıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ankara İl Temsilciliği'nin açılışı TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın katılımıyla dün gerçekleştirildi. TÜGVA'nın Ankara'daki temsilcilik binası 16 oldu. 

ÇOK SAYIDA ZİYARETÇİ KATILDI

Ankara Kale'sindeki il temsilciliği açılışına Bilal Erdoğan’ın yanı sıra TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, TÜGVA Ankara İl Temsilcisi Abdülkadir Kocatepe, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreteri Asım Balcı ve ziyaretçi katıldı.

MAKAMA, PARAYA KUL OLMAYAN GENÇLİK İSTİYORUZ

Açılış konuşmasını yapan TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Bu güzel mekan gençlerin buluşacağı, gençlerin kendi ürettiklerini yaşatacakları, hayata geçirecekleri, bir araya gelecekleri, sohbet edecekleri bir mekan. Makama, mevkiye, şana, şöhrete, paraya, pula çok şeye kul olanlardan bu millete hayır gelmedi. Şimdi sadece Allah'a kul olan dinini inancını doğru kaynaklardan doğru şeylerden öğrenen ve bu doğrultuda, kendi geleceğini kendi tayin edebilen bilimin, teknolojinin geldiği nokta neresi ise orayı çok iyi bilen, dünyanın hiçbir köşesinden habersiz olmayan böyle bir gençlik ideali peşindeyiz" dedi. 

ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLERE İMZA ATACAK

Erdoğan şunları aktardı: "TÜGVA bu kadar hızlı bir şekilde bugün Türkiye'nin dört bir yanında varsa, bu kadar hızlı büyüyorsa bunun sebebi bu gelişmenin motorunun bizzat gençlerin kendileri olmasıdır. Ankara temsilciliğimizin hayata geçmesi ile çok güzel etkinlikler gerçekleşecek. Buraya gelecek insanlarla buraların şereflenmesini ve buraların hakkının verilmesini istiyoruz. TÜGVA'da ortaokuldan çalışan gençlere kadar nesillerin bir araya gelmesini birbirine ağabeylik-kardeşlik etmesini ve inşallah bize biçilen bu kaderin bizim kaderimiz olmadığını bilen, anlayan gençlerin buralardan geçmesini istiyorum."     

ÖZLENEN NESİL YETİŞECEK

TÜGVA Ankara İl Temsilcisi Abdülkadir Kocatepe ise şöyle konuştu: "Ortaokullardan, liseye, üniversiteye, çalışan genç kardeşlerimize ulaşarak TÜGVA idealini paylaşmak gibi büyük bir misyonumuz var. Açılışını yaptığımız bu temsilciliği ve Türkiye'nin yüzlerce yerinde bulunan TÜGVA temsilciliklerini özlenen nesli yetiştirecek sıcak yuvalar olarak görüyoruz. TÜGVA'nın ne olduğunu, amacını, felsefesini, Ankara'daki tüm kardeşlerimize ulaştırmak için bugüne kadar sayısız faaliyetlerde bulunduk ve bulunacağız."

EMRAH ÖZCAN - OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.