Tümer Metin'den Fener'e büyük tavsiye: "Teknik direktör o olmalı"

Tümer Metin'den Fener'e büyük tavsiye: "Teknik direktör o olmalı"

Fenerbahçe’de teknik direktör tartışmaları gündemden düşmezken, Tümer Metin’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski milli futbolcu, Volkan Demirel'in sarı-lacivertli takım için doğru isim olabileceğini söyledi.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho’nun geleceği belirsizliğini korurken, eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin’den sarı-lacivertlilerle ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Asist Analiz YouTube kanalında konuşan Metin, kulübün içinden gelen bir ismin göreve gelmesinin takımı yeniden ayağa kaldırabileceğini belirtti.

Tümer Metin, "Sergen Yalçın duyumları geliyor. Olabilir, olmaz diyemem. Sergen’i tanıdığımız yerden söylüyorum; olabilir. Öbür taraftan Volkan Demirel... Çok naif, çok düzgün, camiayı özümsemiş, içinden gelen önemli bir karakter. Hiç lafı uzatmadan söylüyorum; Volkan Demirel’in bir Fenerbahçe’si var" sözleriyle genç teknik adamı övdü.

“BUGÜN GETİRİRİM, HİÇ DÜŞÜNMEM”

Metin, Demirel’in isminin şu an ortaya atılmasının yanlış anlaşılabileceğini ifade ederek, “Dünya çapında bir hoca varken takım da kötü gidiyorken, ismim ortaya atılıp kafa karışıklığı olmasın, beni yaptırdı derler diye kendisi geri duruyor. Ama benim kişisel fikrim: Hiç düşünmem, bugün getiririm” ifadelerini kullandı.

"DAĞILMIŞ ORTAMI TOPARLAYACAK FİGÜR"

Tümer Metin, Volkan Demirel’in hem camia içindeki yüksek güven duygusuna hem de birlik oluşturma becerisine dikkat çekerek, "Camiayı bilen, kokusunu bilen, dokusunu bilen bir figür. Yanlış anlaşılmasın, tırnak içinde söylüyorum: Kısmen dağılmış bir ortamı çok çabuk toparlayacak biri. Herkes etrafında toparlanır" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.