Türk futbolunun başına Saffet Sancaklı! Milliyetçi cephe ve CHP birleşti

Türk futbolunun başına Saffet Sancaklı! Milliyetçi cephe ve CHP birleşti

TFF'nin başına futbolu bilen, kimsenin adamı olmayan, kimseden korkmayan, güç odaklarına ve yasa dışı bahis mafyalarına karşı cesaretle gidebilecek bir isim isteniyor. İşte ayrıntılar...

31 Mart seçimlerinden sonra başlaması beklenen görevden alma/istifa furyasından Mehmet Büyükekşi'nin de etkilenmesi bekleniyor... TFF Başkanı'nın büyük ihtimalle Süper Kupa finalinden sonra istifasını sunacağı tahmin ediliyor.

ADAY ÇOK UMUT YOK

Ortada bir aday bolluğu var... Mahmut Özgener'den, Ahmet Nur Çebi'ye, Haluk Ulusoy'dan Cemil Kazancı'ya kadar pek çok ismin TFF başkanlığı için konuşulduğu bir ortam oluştu. Ancak FIFA'nın Acil Durum Komitesi'nin Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra İstanbul'a gelmesi ve FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun hazırladığı mektup Türk futbolu açısından milat olacak gibi duruyor.

SAFFET SANCAKLI UMUT OLDU

Sürpriz iddia ise Aralık ayında MHP'den istifa eden Saffet Sancaklı'ya ciddi bir ilgi olduğu... hali hazırda milletvekilliği görevini bağımsız olarak yürüten Sancaklı'ya hem MHP dışında kalan milliyetçi cepheden hem de 31 Mart seçimlerinin kazananı olarak öne çıkan CHP'den bazı isimlerden "aday ol" teklifleri yapılıyor.

TFF BAŞKANLIĞINA YAKIŞIR

Saffet Sancaklı'nın adaylığını isteyenler, kimsenin sözün dinlemeyeceği, doğru da yanlış da olsa bildiklerini okuyacağı için etrafında toplanıyor. Futbolculuk döneminden beri dürüst ve açıksözlü kişiliği ile bilinen, her kesimden insanlarla iyi ilişkileri olan, futbol camiasının güvendiği ve saygı duyduğu bir isim olan Sancaklı'ya hiçbir kulübün itiraz etmeyeceği söyleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.