Türkiye Beyaz Futbol’un skandalını konuşuyor: Gerçek başka çıktı

Türkiye Beyaz Futbol’un skandalını konuşuyor: Gerçek başka çıktı

Spor programlarından Beyaz Futbol’da yaşanan canlı yayın kazası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Sinan Engin’in konuşma sırasında rejinin skandal bir hatası, kimilerini güldürürken kimilerinin de tepkisini çekti. Ancak gerçek başka çıktı. İşte detaylar…

Ertem Şener’in sunduğu, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdulkerim Yılmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın konuk olduğu Beyaz Futbol, skandal görüntülere imza attı. Eski futbolcu Sinan Engin’in konuşması sırasında rejinin ekranlara yansıttığı görüntü geniş yankı uyandırırken, aslında gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı.

irine-meier.jpg

COSPLAY’IN GÖRÜNTÜLERİ YANSITILDI

Sosyal medyada gündem olan görüntüde Sinan Engin açıklamalarda bulunurken reji, canlı yayın ekranına ünlü cosplay fenomeni İrine Meier’i yansıttı. Google arama moturuna ünlü ismin adını yazıp İnstagram hesabına giren reji, ünlü ismin profilinde gezinirken, resmen skandal görüntülere imza attı.

haber1.jpg

FENOMEN HİKAYESİNDE PAYLAŞTI

Canlı yayında yaşanan kaza gündem olurken, ünlü fenomen isim Meier, o görüntüleri Instagram hesabının hikayesinde paylaştı. Paylaştığı hikayeye bir de açıklama ekleyen İrine Meier, şunları söyledi:

haber2.jpg

“Görünüşe göre büyük bir futbol yayını sırasında grafiklerden sorumlu biri, futbol görüntüleri yerine instagram sayfamı açmış”

haber3.jpg

GERÇEK BAŞKA ÇIKTI

Skandal görüntülerin altına yapılan yorumlarda, pek çok kişi inansa da görüntünün montaj olduğunu savunanlar da var. Öte yandan, canlı yayın sırasında KJ’de (altyazı) yer alan “Arda gelirse Galatasaray şampiyon olur” yazısı bir dönem Atletico Madrid’de forma giyen Arda Turan’ı kastettiği ortaya çıkarken, sunucu Ertem Şener’in de yayınlanan son programlarda sakallı olduğu biliniyor.

İŞTE GÖRÜNTÜNÜN ORİJİNALİ

Not: "Cosplay, "costume play" teriminin kısaltmasıdır ve genellikle anime, manga, video oyunları, çizgi romanlar, film ve televizyon dizilerindeki karakterlerin kostümlerini giyerek, onların karakteristik özelliklerini taklit etme sanatıdır"

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.