Türkiye bu olayı konuşuyor: Doğum sahte mi?

Türkiye bu olayı konuşuyor: Doğum sahte mi?

Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Fenomen çiftin, erkek bebek beklerken düşük yaptığı ardından da bir taşıyıcı anneden çocuk sahibi olduğu söyleniyor. İşte detaylar…

Polatgiller vakasının ardından Avukat Feyza Altun'un "Bu ikisine de bakmamız lazım arkadaşlar" diyerek öne çıkardığı fenomen çift Özlem ve Tayyar Öz hakkında çıkan iddialara günlerdir gündemden düşmüyor.

Mutlu aile pozları vermeye devam eden ve “Tayyargiller” olarak bilinen çift, 19 Nisan’da 4. bebeklerini kucaklarına aldı. Fakat doğum anına kadar her halini sosyal medyada paylaşan Özlem Öz, içerikleriyle büyük dikkat çekti.

haber1.jpg

SAHTE DOĞUM İDDİASI

3 kızın ardından ilk kez erkek bir bebek sahibi olan çiftin sahte doğum yaptığı iddiaları gündemde geniş yankı uyandırdı. İddiaya göre, düşük yaptığı belirtilen Özlem Öz, Kıbrıs’ta bir taşıyıcı anne buldu ve paylaşımlarındaki zamanla taşıyıcı annenin doğum zamanı denk gelsin diye kadını erken doğum yapmaya zorladı.

haber2.jpg

ÇİFTTEN AÇIKLAMA GELDİ

Uzun süredir sessizliğini koruyan ve “kızlarımızı ve oğlumuzu martılar getirdi” diyerek çıkan iddiaları tiye alan fenomen çift, açıklama yaptı. Peş peşe gelen iddiaların ardından kamera karşısına geçen Tayyargiller, “Avukatlarımız yaklaşık 15 gün önce gerek kişileri ve yerleri dava ettiler. Ama biz bu konuyu çok fazla dile getirmek istemiyoruz. Şu zamana kadar sosyal medyadan kimseye cevap vermedik. Asılsız olan, iftira olan her şeye karşı avukatlarımız gerekeni yapacaklar. Bunları yapanların yanına kar bırakmayacağız. Oradan öyle görünüyor ama öyle değil” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.