Türkiye'nin En Kalabalık İkinci İlçesinde 24 Saat "Evet" Mesaisi

Türkiye'nin En Kalabalık İkinci İlçesinde 24 Saat "Evet" Mesaisi

Habervaktim'e konuşan AK Parti Keçiören SKM Başkanı Nazım Bilgen, bin kişilik dinamik bir ekiple 653 bin seçmenin bulunduğu Keçiören'de günde 20 bin seçmene ulaştıklarını, 16 Nisan'a kadar 18 maddeyi anlatan 1 milyon 100 bin broşürü

AK Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Nazım Bilgen, referandum çalışmalarıyla ilgili Habervaktim'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GÜNDE 20 BİN SEÇMENE ULAŞILIYOR

Türkiye'nin nüfus olarak en kalabalık ikinci ilçesinde yeni Anayasa maddelerini Keçiörenlilere en iyi ve tarafsız bir şekilde anlattıklarını kaydeden Bilgen, sandık bazlı çalışma yürüterek günde 20 binden fazla seçmene ulaştıklarını aktardı. Bilgen yaklaşık bin kişilik dinamik bir ekiple sahada yani Keçiören'in dört bir yanında olduklarını kaydederek, "Biz birileriyle didişmek değil kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Gayemiz 18 maddeyi vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmak, akıllarındaki soru işaretlerini gidermek" dedi. 

ESKİ KOMŞUYA BÜYÜK ARMAĞAN...

Keçiören'de iyi bir sonuç çıkartarak eski komşuları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a anlamlı bir hediye vermek istediklerini kaydeden SKM Başkanı Bilgen, "Keçiören'de Allah'ın izni ile yüzde 60'ın üzerinde 'Evet' bekliyoruz. 653 bin seçmenimiz var. 1630 sandıkta oy kullanılacak. Genelde Keçiören'de çıkan sonuç Türkiye ortalamasının 6-7 puan üstünde olur. Keçiören, Türkiye'nin kültür mozaiğidir. Her kesimden insanı burada bir arada bulabilirsiniz" diye konuştu.  

SANDIK BAZLI ÇALIŞAN TEK İLÇE

Keçiören SKM bünyesinde referandum için yapılan çalışmaları da anlatan Nazım Bilgen şunları söyledi: "Keçiören'de günlük 50 sandık belirliyoruz sandık başkanımız o sandıktaki seçmenleri tarıyor ve seçmenlerin evlerine ziyarete gidiliyor. Günlük 50 tane sandık bazlı ev toplantısı yapan sadece Keçiören'dir. Keçiören'in dört bir yanında bin kişi ile hareket halindeyiz. Yeni Anayasa maddelerini anlatan broşürlerimiz evlere dağıtılıyor. Günlük 20 bin kişiyi ziyaret etmiş oluyoruz Seçim gününe kadar 1 milyon 100 basılı evrak dağıtmış olacağız" 

KEÇİÖREN'İN 180 BİN GENCİNE BAŞBAKAN'DAN MEKTUP

"Başbakanımız Binali Yıldırım'ın gençlere mektubu var. Ankara'daki en fazla genç sayısı 180 bin ile Keçiören. 100 binini üzerinde gencin mektubunu birebir elden dağıttık 80 binden az gencin mektubu kaldı onları da 16 Nisan'dan önce dağıtacağız. Bir de Keçiören'de ilk kez oy kullanacak 18 bin genç seçmen var. Onların mektuplarını dağıttık" 

TÜM ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ZİYARET EDİLDİ

"Geçmişten bu güne Keçiörenli ne kadar şehit yakını ve gazi varsa hepsini ziyaret ettik. Onların dertlerini dinledik, sıkıntıları olanların sorunlarını çözdük. Bütün STK'lar ile bir araya geliyoruz. Geçenlerde 215 STK ile kahvaltıda bir araya geldik. Deklarasyon yayınladık. Bunun yanında bütün camileri, esnafları ziyaret ediyoruz bütün vakitleri camilerde kılmaya çalışıyoruz" 

YAŞLILAR VE ENGELİLER SIK SIK ZİYARET EDİLİYOR

"Öpülesi Eller' projemiz çerçevesinde yaşlı amca ve dedelerimizi ziyaret ediyoruz. Onların duasını alıyoruz. Bütün engelli kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Bunun yanında ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ediyoruz. Sıkıntılarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Taziye ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz" 

YURTDIŞINDAKİ KEÇİÖRENLİLERE MEKTUP GÖNDERİLDİ

"Keçiörenli olan ancak yurtdışında yaşayan hemşerilerimize Keçiören AK Parti teşkilatı olarak mektup gönderdik. Yurtdışında yaşayan 2 bin 800 Keçiörenli var. Bu kişilerden olumlu dönüşler alıyoruz. Buradan hiç tanımadıkları birisinden mektup alınca çok duygulanıyorlar"

GİRİLMEDİK YER KALMAYACAK

"Bunun yanında hasta düğün ziyaretleri, resmi kurum ziyaretleri, STK'lar, kanaat önderleri, ev ziyaretleri, açık hava toplantıları, pazar yerleri, bayan kuaförleri ziyareti, erkek kuaförleri ziyareti ve salon toplantılarımız oluyor. Çorba dağıtan TIR'larımız var. Sabah namazlarından sonra cami önlerinde yaklaşık bin tane çorba dağıtıyoruz. Ayrıca Ovacık'taki oto pazarında, okul önlerinde, pazarlarda da dağıtıyoruz. Günde ortalama 3 bin tane mısır, bin tane balon, çay, Türk bayrağı dağıtıyoruz"

KEÇİÖREN DESTAN YAZACAK

"Keçiören'deki her eli sıkmaya çalışıyoruz. Biz birileriyle didişmek değil kendimizi anlatmakla çalışıyoruz. Biz Keçiören olarak diğer teşkilatlarımızdan farklı bir çalışma yürütüyoruz. Keçiören'de yürütülen çalışmayı başka bir yerde göremezsiniz. 16 Nisan'a kadar büyük bir kitleye ulaşmış olacağız. Keçiören'den iyi bir sonucun çıkacağına inancımız tam."


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.