Üç büyüklerden transfer savaşı: Yıldız oyuncu işleri kızıştırdı
Süper Lig’de şampiyonluk yarışı bu kez transfer cephesine taşındı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen Emre Can için aynı anda harekete geçti. Alman basını üç kulübün de nabız yokladığını yazdı.
Trendyol Süper Lig’in üç devi, yaklaşan ara transfer dönemi öncesi kadrolarını güçlendirmek adına çalışmalarını hızlandırdı. Zirve yarışında hata yapmak istemeyen kulüpler, bu kez Avrupa’dan dikkat çeken bir isim için karşı karşıya geldi.
ALMAN BASINI DUYURDU
BILD’de yer alan habere göre Borussia Dortmund’un Türk asıllı Alman yıldızı Emre Can, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer listesinde üst sıralarda bulunuyor. Tecrübeli orta saha oyuncusunun durumu yakından takip ediliyor.
31 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması, Süper Lig devlerini daha da iştahlandırdı. Üç kulübün de Emre Can’ı ocak ayında uygun şartlarla kadrosuna katma ihtimalini değerlendirdiği ve temaslara hazırlandığı belirtildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.