Üsküdar’da İETT otobüsü el freni çekilmeyince duvara çarptı

Üsküdar’da İETT otobüsü el freni çekilmeyince duvara çarptı

Üsküdar Barbaros Mahallesi’nde park halindeki bir İETT otobüsü, sürücünün el frenini çekmemesi nedeniyle hareket ederek bir sitenin istinat duvarına çarptı ve asılı kaldı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Üsküdar Devlet Hastanesi önündeki peron alanına park edilen otobüs, sürücünün frenlemeyi unuttuğu araç nedeniyle Veysi Paşa Sokağı’nda yokuş aşağı hareket etmeye başladı. Hızla ilerleyen otobüs, bir binaya ait istinat duvarına çarparak asılı kaldı. Duvarın altında çocuk parkı bulunması, olası tehlikeye karşı bölgeye polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edilmesine neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kurtarma vinci ile otobüsün güvenli şekilde kaldırılması için çalışmalar başlatıldı.

SÜRÜCÜ İŞTEN EL ÇEKTİRİLDİ

İETT tarafından yapılan açıklamada, Barbaros Mahallesi'ndeki peron alanında, ilk tespitlere göre, otobüs şoförünün park ettikten sonra el frenini çekmemesi sebebiyle aracın hareket ettiği belirtilerek, "Maddi hasarlı kaza meydana gelmiştir. Kaza sebebiyle yaralanan kimse olmamıştır. Söz konusu araç şoförü işten el çektirilmiş ve hakkında idari soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.