Usta oyuncu Nihal Menzil sesi titreyerek anlattı!

Usta oyuncu Nihal Menzil sesi titreyerek anlattı!

Nihal Menzil, kendisine babası tarafından uygulanan şiddetin sonucunda komaya girdiğini, genç yaşta evlendirildiğini ve annesinin neden istenmediğini açıkladı.

Nihal Menzil, asker kökenli olduğunu ve oldukça zorlu bir çocukluk geçirdiğini belirtti. "Mutlu bir çocukluk yaşadığımı düşünüyordum. 7 yaşına kadar babaannemle kaldım. Babam beni yanına aldığında üvey annemi gerçek annem sanıyordum. Annemin üvey olduğunu 5. sınıfta burs formunu doldururken öğrendim. Annemin adını yazdığımda yanlış olduğunu söylediler. Okul müdürü 'Annenin 2 adı olmalı' dedi. Eve gidip anneme öğrendiğimden bahsettiğimde çok kızdı ve babama söyledi. Babam, beni duvara fırlattığı için 2 gün komada kaldım" dedi.

"Hiç sevmedi, mezardan habersizim"

Menzil, titreyen bir sesle yaşadıklarını anlatırken şunları söyledi: "Babamın ikinci evliliğinden doğan kardeşim çok seviliyordu, ben ise sürekli dayak yiyordum. Babam, bana yaptıklarımı anlattığım için kardeşim benimle konuşmuyor. Babamın yattığı mezarı bile bilmiyorum, sadece semtini biliyorum. Babam beni hiç sevmedi. Kız çocukları babaları tarafından sevilmelidir. Bir kız çocuğunun babası tarafından takdir edilmesi çok önemlidir, ancak ben hiç takdir edilmedim. Babamı gördüğümde korkardım. Aramızdaki ilişki sadece bağırmak ve dayak atmaktan ibaretti."

"Annem, kocasını tercih etti"

"Yatılı bir liseye başlamıştım, ancak annem beni hafta sonları bile görmek istemediği için beni evlendirdiler. Annem düğünüme geldi ama babam içeri almamı istemedi. Eşim sayesinde annemi tanıma fırsatı buldum, ancak babam beni evlatlıktan reddetti. Annemi gördüğümde hiçbir duygu hissetmedim. Annemle bir anne-kız ilişkisi kuramadık. Annemi daha sonra başka biriyle evlendirmişler. Eşim öldükten sonra annemin yanına gittim. Bir gece annem, kocasından dayak yiyince ben de adama saldırdım. Sabah işe gittiğimde adam, anneme 'Ya kızın ya benim' dedi ve annem kocasını tercih etti. Bir süre sonra anneannemde kaldım. Ne babama ne de anneme sığamadım. Yaşadıklarımı detaylarıyla anlatsam, kafanı duvarlara vurursun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.