Ve bitti bu iş! Fenerbahçe'de ayrılık: Elveda Michy Batshuayi

Ve bitti bu iş! Fenerbahçe'de ayrılık: Elveda Michy Batshuayi

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi için transferde önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekipte sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Michy Batshuayi'nin yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe formasıyla muazzam bir performans sergileyerek tüm dikkatleri üstüne çeken Michy Batshuayi için sarı-lacivertli taraftarları üzecek bir gelişme yaşandı. Kanarya'da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız golcü ayrılık kararı aldı. Batshuayi, ülkesine transfer oluyor.

MICHY BATSHUAYI, BELÇİKA'YA DÖNÜYOR

Süper Lig devi Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık kapıya dayandı. Belçika basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Michy Batshuayi, Belçika Ligi'nin dev takımlarından Club Brugge ile prensip anlaşmasına vardı. Başarılı golcünün yaz transfer döneminin açılmasının hemen ardından Brugge ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklif ettiği Michy Batshuayi'nin bu teklifi reddettiği belirtildi. Batshuayi'nin yönetime sürekli forma giymek istediği için takımdan ayrılık kararı aldığı bilgisine haberin detaylarında yer aldı. Öte yandan Batshuayi'nin Fenerbahçe'de kazandığından az bir ücret kazanacağı da belirtildi.

SEZON RAKAMLARI

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 36 maçta 1472 dakika sahada kaldı. 31 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 21 gol ve 3 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.