Venezuela'da felaketin boyutu büyüyor: Can kaybı 164’e yükseldi
Venezuela’da meydana gelen iki büyük depremin ardından bilanço ağırlaştı. Yetkililer, yaşamını yitirenlerin sayısının 164'e ulaştığını, yüzlerce kişinin ise yaralandığını açıkladı.
Venezuela’da art arda meydana gelen şiddetli depremler sonrası arama kurtarma çalışmaları sürerken, can kaybına ilişkin yeni veriler paylaşıldı. Geçici Devlet Başkanı Delcy Rodriguez, düzenlediği basın toplantısında depremlerde 164 kişinin hayatını kaybettiğini, 971 kişinin de yaralandığını duyurdu.

En fazla yıkımın La Guaria eyaletinde yaşandığını belirten Rodriguez, bölgede çok sayıda yapının çöktüğünü ve ekiplerin enkaz altında kalanlara ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti. Depremlerin ardından ülkede olağanüstü hal ilan edilirken, yetkililer ölü sayısının artabileceği uyarısında bulundu.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.