Veysel Tiryaki’den karekodlu çözüm

Veysel Tiryaki’den karekodlu çözüm

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, sorunlara ulaşım ve vatandaşların istek-önerileri için yeni bir uygulamanın hayata sokulduğunu açıkladı. Tiryaki, projeyi sosyal medyadan duyururken, iletileri kendisinin okuyacağını bildirdi.

2004-2019 yılları arasında Altındağ’da belediye başkanlığı yapan ve Altındağlılar tarafından ‘Efsane Başkan’ olarak anılan Veysel Tiryaki, bir dönem aranın ardından yeniden Altındağ Belediye Başkan Adayı olmuştu. Geçtiğimiz hafta görkemli bir törenle seçim manifestosunu açıklayan Tiryaki, yeni bir projeyi de sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Adayı Tiryaki, yaptığı paylaşımında Altındağ’ın sorunları için karekodlu sisteme geçildiğini bildirirken “Sizlerden gelen görüşlerin tarafımdan bizzat okunacağına ve değerlendirileceğine emin olabilirsiniz” dedi.

tiryaki-2.jpg

“SİZLERİN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Seçim çalışmalarını sürdüren ve her gün Altındağlı vatandaşlarla bir araya gelen Veysel Tiryaki, yeni bir projeyi duyurdu. Altındağ’da karekod uygulamasına geçildiğini bildiren Tiryaki, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Altındağlıların görüşleri, talepleri ve beklentilerinin önemli olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

tiryaki-3-001.jpg

“Sevgili Altındağlılar, profilimdeki linkten ve Altındağ’ımızın çeşitli bölgelerinde yer alan billboardlardaki karekodları okutarak ulaşabileceğiniz formlarla arzu ettiğiniz hizmetler noktasındaki fikirlerinizi ve isteklerinizi bana ulaştırabilirsiniz. Sizlerden gelen görüşlerin tarafımdan bizzat okunacağına ve değerlendirileceğine emin olabilirsiniz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.