Veysel Tiryaki’den Kürşad Zorlu’ya önemli ziyaret 12.12
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçe başkanı ve grup başkan vekili ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu’yu ziyaret etti. Görüşmede karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Veysel Tiryaki, beraberindeki heyetle birlikte Kürşad Zorlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilçe başkanı Fatih Bildik ile Grup Başkan Vekili Ahmet Ahi de katıldı. Görüşme, Ankara’da gerçekleştirildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı görevini yürüten Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu ile yapılan görüşmede parti faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Altındağ’daki yerel çalışmaların da gündeme geldiği görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret kapsamında teşkilat çalışmaları ve yerel yönetim faaliyetlerine ilişkin başlıklar ele alındı. Görüşme, samimi bir ortamda gerçekleşti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.