Victor Nelsson'dan Napoli açıklaması geldi

Victor Nelsson'dan Napoli açıklaması geldi

Galatasaray'ın başarılı stoperi Victor Nelsson, Napoli iddialarına cevap verdi. Nelsson, "Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray savunmasının önemli isimlerinden Victor Nelsson, ülkesi Danimarka basınına açıklamalarda bulundu. Nelsson, Napoli haberlerine de değindi.

Sonbahar aylarında yedek kulübesine hapsolduğu süreçle ilgili konuşan Nelsson, "Sinir bozucu ve zordu. Bence bunu kız arkadaşıma sorabilirsin. Kötü bir dönemdi ve gerçekten zordu. Tam olarak yerine oturmayan bazı farklı şeyler vardı diyebilirim ama şimdi oynuyorum ve mutluyum" dedi.

"BENİMLE KULÜP ARASINDA"

Yedek kaldığı süreçteki durumun farklı olduğunu aktaran Danimarkalı stoper şöyle konuştu: "Bu yedek kulübesine oturacağım ilk ya da son sefer değil. Kariyerim boyunca bunu yaşayabilirim ancak burada durum biraz farklıydı çünkü benimle kulüp arasında bir şeydi."

"EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM"

Ara transfer dönemindeki Napoli iddiaları sorulan Victor Nelsson, "Pek çok söylenti olduğunu söyleyebilirim. Bunun sıkıcı bir cevap olduğunu biliyorum ama şu an bulunduğum yere odaklandım ve mümkün olan en iyi şekilde çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz" diyen Nelsson, "Şu anda mutlu olduğum yer Galatasaray" dedi. 25 yaşındaki savunmacı sözlerini şöyle tamamladı: "Milli takımdan döndüğümde kazanmamız gereken bir şampiyonluğumuz ve Süper Kupamız var. Odaklanmak istediğim şey bu."

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.