Vivo Y200 resmi olarak tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Vivo Y200 resmi olarak tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Çinli teknoloji şirketi Vivo, bütçe dostu model Y200'ü tanıttı. Özellikleri ve fiyatıyla büyük ses getiren model, satışa sunulmaya hazırlanıyor. Peki, Vivo Y200 neler sunuyor? İşte Vivo Y200 özellikleri ve fiyatı...

Çin'in teknoloji şirketlerinden Vivo, yeni Y200 akıllı telefonunu resmi olarak tanıttı.

Vivo, Şubat ayında piyasaya sürdüğü Y100 modelinin devamı olarak Y200'ü tanıttı. Bu akıllı telefonun özelliklerine göz attığımızda, ön yüzünde FHD+ çözünürlüklü ve 120Hz yenileme hızına sahip büyüleyici bir 6,67 inç AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekranın üstünde ise nokta şeklinde konumlandırılmış 16 Megapiksel kamera yer alıyor. Ayrıca, ekran içi parmak izi tarayıcısı için özel bir kesim de ekranın tasarımına eklenmiş durumda.

vivo-y200.jpg

BU FİYATA ÇOK SATAR!

Cihazın arka tarafına göz attığımızda, OIS desteğine sahip 64 Megapiksel ana kamerayı görmekteyiz. Ana kamera, 2 Megapiksellik derinlik sensörü ile destekleniyor. LED flaşın yanı sıra renk sıcaklığını 38 seviyede ayarlayabilen özel Smart Aura Light özelliği de dikkat çekiyor. Ayrıca, vivo'nun bu akıllı telefonu 4.800 mAh büyük bir bataryaya sahip ve bu batarya 44W hızlı şarjı destekliyor.

İşlemci tarafında, Qualcomm'un güçlü Snapdragon 4 Gen 1 işlemcisini buluyoruz. Bu işlemciye 8 GB RAM ile birlikte 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri eşlik ediyor. Kutudan çıktığında, bu vivo modeli Android 13 tabanlı Funtouch OS 13 ile geliyor ve ayrıca IP54 toz ve suya dayanıklılık derecesine sahip.

Depolama konusunda 128 GB versiyonu 264 dolar fiyatla sunulurken, 256 GB'lık versiyonu ise 289 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.