Warframe’in çıkış yapacağı tarih belli oldu

Warframe’in çıkış yapacağı tarih belli oldu

Digital Extremes'in beğenilen ve merakla beklenen bilimkurgu RPG oyunu Warframe’in, çıkacağı tarih netlik kazandı. İşte merak edilen o tarih…

Oyun dünyasının popüler yapımı Warframe, yakın zamanda hayata geçirilen çapraz oyun ve çapraz kaydetme sistemleriyle oyunculara daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim vad ediyor. Artık PC, konsollar ve şimdi de iOS cihazları arasında sorunsuz bir geçiş yapmak mümkün hale geldi.

SAYILI GÜNLER KALDI

Warframe'in iOS entegrasyonu, Tenno koleksiyonlarına platformlar arasında erişebilme imkanı sunarak oyunculara oynamayı tercih ettikleri cihazdan bağımsız olarak sürekli bir deneyim sunuyor. 20 Şubat'ta gerçekleşecek olan Warframe iOS çıkışı, hem deneyimli oyuncuları hem de yeni oyuncuları heyecanlandırıyor. Oyunun topluluk odaklı anlayışı, çapraz platform oynama özelliği ile daha da güçleniyor.

Digital Extremes'in 2022 yılında getirdiği çapraz platformda oynama ve kaydetme özelliği, Warframe'in büyük bir oyuncu kitlesi kazanmasını sağladı.

haber1-006.jpg

OYUNCULAR ARTIK ÖZGÜR

Warframe'in iOS cihazlara gelmesiyle birlikte, oyuncular artık favori oyunlarını istedikleri cihazda oynayabilecekleri için daha fazla özgürlüğe sahip olacaklar. Bu yenilikçi adım, Warframe topluluğunu daha da genişleterek oyunun popülerliğini artırmaya devam ediyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.