Windows kullanıcıları dikkat! Bu güncellemeyi sakın yüklemeyin

Windows kullanıcıları dikkat! Bu güncellemeyi sakın yüklemeyin

Mart ayında yayınlanan Windows 11 güncellemesinin bilgisayarlarda sorun çıkardığı ortaya çıktı. Kullanıcılar yeni güncellemeyle birlikte bir çok hata aldıklarını söyledi.

Microsoft'un Windows 11 kullancıları için kullanıma sunduğu yeni güncelleme olan KB5035853 güncellemesi bazı bilgisayarlarda sorunlara neden olduğu haberleriyle gündeme geldi.

Microsoftun kulllanıma sunduğu güncelleme KB5035853 güncellemesi işletim sisteminde bir çok yenilik ve bir takım sorunları gidermeyi planlanarak kullanıcılara sunuldu. Ancak bazı microsoft kullanıcıları Mart ayı güncellemesiyle birlikte bilgisayarlarında ciddi sorunların meydana geldiğini bildirdi.

MAVİ EKRAN HATASI VERİYOR

Reddit ve Microsft forumlarında kullanıcı şikayetlerinin başında bilgisayarlardaki mavi ekran hatası en sık karşılaşılan hata olarak ortaya çıkıyor. Kullanıcılar bu hataların genellikle güncelleme sırasında ortaya çıktığı ve aygıt sürücüsüyle ilgili sorunlara işaret ettiği belirtiliyor. Ancak, bu hatalarla ilgili daha fazla ayrıntı sağlanmaması, kullanıcıların endişelerini artırdı.

YAVAŞLAMA VE DONMA PROBLEMLERİ

Kullanıcılar, KB5035853'ü yükledikten sonra sistemlerinin yavaşladığını, ara sıra donduğunu veya takıldığını belirttiler. Microsoft'un destek belgelerinde ise bu güncellemeyle ilgili bilinen herhangi bir sorun bulunmuyor.

Güncellemeyi henüz yapmamış olan kullanıcılar bilgisayarını güncelleme konusunda endişeleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.