X'e yeni abonelik sistemi: Fiyatlar değişiyor

X'e yeni abonelik sistemi: Fiyatlar değişiyor

Twitter'ın adını X olarak değiştiren Elon Musk, platformdaki abonelik sistemini değiştiriyor. Fiyatlandırmasında yeniliğe gidecek olan X; Temel, Standart ve Plus Premium seçeneklerini kullanıma sunacak.

Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın alan Elon Musk, platformun adını X olarak değiştirmişti. Yaptığı yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken Musk, bu defa Premium abonelik sisteminde ve fiyatlandırmalarında değişikliğe gidiyor.

3 FARKLI ABONELİK SEÇENEĞİ

Musk, aylık 8 dolardan başlayan mevcut premium planı; Temel, Standart ve Plus olarak geliştirmeyi planlıyor. Öte yandan yeni üyelik kademeleri için herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Ücretsiz kullanım seçeneğinin ise devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.

REKLAMLAR TAMAMEN KALDIRILACAK

En üst düzey Plus premium teklifi reklamları tamamen kaldıracak ve bu nedenle muhtemelen bugün ödenen miktar olan 8 dolar/ay veya 84 dolar/yıldan daha pahalı olacak.

X, bu yeni üyelik katmanlarının test veya genel kullanıma ne zaman sunulacağını veya her bir planın hangi ek avantajlarını açıklamadı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.