Xiaomi 14 ortaya çıktı: İşte tüm özellikleriyle karşınızda

Xiaomi 14 ortaya çıktı: İşte tüm özellikleriyle karşınızda

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin amiral gemisi modeli Xiaomi 14 ortaya çıktı. Sızan görüntülere göre, yeni model piyasayı kasıp kavuracak. İşte tüm detaylarıyla Xiaomi 14 özellikleri…

Xiaomi 14 modeli için resmi duyuru henüz açıklanmazken, modelin tüm özellikleri ortaya çıktı. Çıkan bir postere göre; modelin hem özellikleri belli oldu hem de duyuru tarihi netleşti. Xiaomi 14 serisi 27 Ekim’de MIUI 15 güncellemesiyle birlikte kullanıcılarıyla buluşacak. Şimdi sıra Xiaomi 14 modelinin tüm özelliklerine göz atmakta. İşte tüm ayrıntılarıyla Xiaomi 14 özellikleri...

haber1-005.jpg

XİAOMİ 14 ÖZELLİKLERİ

Posterde yer alan bilgilere göre; Xiaomi 14, Leica lens ve 3 kameraya sahip olacak. Ana kamerada 50MP OV50H sensör yer alırken, bu sensöre 50MP telefoto ve 50MP ultra geniş açılı kameralar eşlik edecek.

Xiaomi 14, 1,5K çözünürlük OLED panel deneyimi sunarken, bu ekran 2.800 nit parlaklığa kadar çıkacak ve Dolby Vison ve HDR10+ Plus destekleyecek. Ekran tazeleme hızı ise 120 HZ olacak.

Model, Snapdragon 8 gen 3 işlemciden güç alacak. Ayrıca bu modelde ısı dağıtımı için büyük bir VC sıvı soğutma sistemi yer alacak. Batarya kısmında ise 4600 mah batarya bizleri karşılarken, bu batarya 90W baklolu, 50W kablosuz ve 10W ters şarj özelliğini destekleyecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.