Yağmur var mı? Yarın yağmur yağacak mı? 24 Mart yağmur yağacak mı?
Yağmur var mı? Yarın yağmur yağacak mı? 24 Mart yağmur yağacak mı? Bu ve benzeri sorular vatandaşlar tarafından merak edildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, önümüzdeki günlere dair kritik hava durumu tahminlerini paylaştı. Yapılan değerlendirmelere göre, yağışlı hava dalgası hafta boyunca etkisini sürdürecek ve hafta sonu yeni bir sistemle tazelenecek.
Yarın itibarıyla Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgelerinde sağanak yağışlar devam edecek. Özellikle Antalya'nın merkez ve doğu kesimlerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde ise yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.