Yapay zeka Fenerbahçe maçının sonucunu yazdı

Yapay zeka Fenerbahçe maçının sonucunu yazdı

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise ile oynayacağı maç Google'ın yapay zeka robotu Gemini'ye soruldu. Gemini, maç için tahminini açıkladı. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint Gilloise ile deplasmanda karşılaşacak.

Saat 23.00'de başlayacak mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yönetecek. Sarı-lacivertliler, ilk maçında avantajlı bir skor arayacak.

YAPAY ZEKA MAÇ SONUCUNU YAZDI

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Union Saint-Gilloise maçı Google'ın yapay zeka robotu Gemini'ye soruldu. Fanatik'in haberine göre Gemini'nin, Sarı Lacivertlilerin maçı için tahmini şöyle oldu:

İlk Yarı: Fenerbahçe, ilk yarıda topa daha fazla sahip olan ve oyunu domine eden takımdı. Ancak Union Saint-Gilloise de etkili kontra ataklarla tehlike yarattı. İlk yarı 0-0 skorla tamamlandı.

İkinci Yarı: Fenerbahçe, ikinci yarıya da hızlı başladı ve 55. dakikada Dusan Tadic ile öne geçti. Bu golden sonra Union Saint-Gilloise daha da atak oynamaya başladı. 75. dakikada Fenerbahçe'nin kendi kalesine attığı golle maç 1-1'e geldi.

Fenerbahçe, birçok gol pozisyonu yakalasa da bunlardan yararlanamadı. Union Saint-Gilloise, kontra ataklarda oldukça etkiliydi. Fenerbahçe'nin defansı bazı hatalar yaptı. Maçın hakemi bazı tartışmalı kararlar verdi.

Sonuç: Fenerbahçe'nin deplasmandan 1-1 beraberlikle ayrılması, turu geçmek için iyi bir sonuç olarak değerlendirilebilir. Ancak rövanş maçında Fenerbahçe'nin daha dikkatli olması ve gol pozisyonlarını iyi değerlendirmesi gerekiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.