Yarı final heyecanı: Ankaragücü Beşiktaş’ı ağırlıyor

Yarı final heyecanı: Ankaragücü Beşiktaş’ı ağırlıyor

Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasının ilk ayağında Beşiktaş’ı ağırlıyor. Sarı-lacivertlilerde ise hedef kupayı müzesine koyarak, Avrupa’nın yolunu tutmak. İşte, detaylar…

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Başkent ekibi Ankaragücü, bugün saat 20.30’da Eryaman Stadyumu’nda zorlu rakibi Beşiktaş’ı ağırlayacak.

haberrrr-001.jpg

Geçtiğimiz yıl Başakşehir’e yarı finalde elenen Sarı-lacivertliler, bu kez aynı senaryoyu tekrar yaşamadan finale yükselerek, kupayı müzesine götürmek istiyor.

haber1-001.jpg

BEŞİKTAŞ'A KARŞI YÜZÜ GÜLMEDİ

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında 37 puanla ve küme hattının 3 puan ilerisinde bulunan Ankaragücü, bu sezon Beşiktaş’a karşı 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

haber3-001.jpg

Öte yandan Ankaragücü, ligde çıktığı 33 karşılaşmada 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Başkent ekibi bu karşılaşmalarda, 40 gol attı ve kalesinde de 43 gol gördü.

haber2-001.jpg

EN GOLCÜ OYUNCU EFKAN

Ankaragücü’nde en golcü oyuncu orta saha mevkiinde görev yapan Efkan Bekiroğlu. 28 yaşındaki futbolcu, forma giydiği 28 maçta 10 gol atıp 3 de asist yaptı. Ayrıca, ligin 32. haftasında Bekiroğlu, Ankaragücü’nün 3-1 kazandığı Gaziantep FK maçında 2 gol atıp, 1 de asist üreterek maçın oyuncusu seçilmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.