Yatırımcılar Bu Tavsiyelere Dikkat!

Yatırımcılar Bu Tavsiyelere Dikkat!

Habervaktim’e Keçiören’in emlak piyasasını değerlendiren Altınok Emlak işletmecisi Murat Altınok, Ovacık’ın Keçiören ve Ankara’nın parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Altınok, yatırımcılara ev ve arsa konusunda tavsiyelerde bulundu.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Türkiye'nin en kalabalık ikinci ilçesi konumunda bulunan Keçiören'deki emlak sektörüyle ilgili emlak müşaviri Murat Altınok, Habervaktim'e çarpıcı bilgiler verdi. Ovacık ve Bağlum’un yatırımcılar için biçilmiş kaftan olduğunu belirten Altınok, “Ovacık, Keçiören ve Ankara’nın parlayan yıldızı” dedi. Ayrıca Altınok, daire ve arsa fiyatlarının yapılan kamu yatırımlarıyla birlikte yükseldiğini ifade etti.

EV VE ARSA FİYATLARI YÜKSELECEK

“Bağlum ve Ovacık’ta emsalde yükselme olduğu için arsa satışları arttı” diyen Murat Altınok, “Tam yatırım yapılacak arsalar Bağlum ve Ovacık’ta bulunuyor. Keçiören’de şuan en güzel yatırım yapılacak yerler buraları. Ovacık büyük bir arsa talebi var, alıcı sayısı şuan artmış durumda. Ovacık’ta şuan bir ruhsat sorunu var, bu ruhsat sorunu ortadan kalktıktan sonra ev fiyatları ve arsa fiyatları yükselecektir” diye konuştu.

SPOR KOMPLEKSİ ARSA FİYATLARINI YÜKSELTTİ

Spor kompleksinin Ovacık’a yapılmasıyla birlikte arsa fiyatlarında da artış olduğunu aktaran Altınok, “Kompleksin etrafındaki arsalara büyük talep oldu. O bölgedeki arsa fiyatları azımsanmayacak şekilde arttı. En ucuz ev Keçiören’de 200 bin Lira başlıyor 500 bin Liraya kadar gidiyor. Daire ve arsa fiyatları yapılan kamu yatırımlarıyla birlikte yükseldi ve yükselmeye de devam edecek gibi” dedi.

RUHSATIN ÇIKMASINI BEKLİYORUZ

Keçiören’de yatırımın yapılabileceği en önemli yerin Ovacık’ın olduğunu savunan Altınok , “Ovacık gelişirse Bağlum’da gelişir. Çünkü Bağlum’un önünde Ovacık var. Keçiören’de 4 katlı klasik parsellerde oturan birçok kişi Ovacık’a gelmeyi düşünüyor. Ancak tek sıkıntımız ruhsatın çıkmaması. Park, bahçe ve projeler açısından Ovacık biçilmiş kaftan bir yer. Ovacık, Keçiören ve Ankara’nın parlayan yıldızı. Ev alacak vatandaşlarımıza da en büyük tavsiyemiz ‘ev alma komşu al’ atasözünde olduğu gibi ev alırken komşularına dikkat etsinler” ifadelerini kullandı.          

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.