Yaz akşamlarının tek tercihi: Endemik Vadi

Yaz akşamlarının tek tercihi: Endemik Vadi

Pursaklar Belediyesi tarafından başkente kazandırılan, Endemik Vadi'ye yaz akşamlarında vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

Yaz kış demeden, hafta içi hafta sonu demeden, Ankara’ya özgü endemik bitkileri, Ankara Keçisi, Ankara Güvercini, Ankara Kedisi ve Ankara Tavşanı’nın bulunduğu Endemik Vadi’ye vatandaşlar akın akın gelmeye devam ediyor. Akşam saatlerinde Endemik Vadi'ye gelen vatandaşları karşılayan Başkan Ertuğrul Çetin, Vadi'ye yönelik bilgiler verirken, halkla bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘‘ENDEMİK VADİMİZE İLGİ EN ÜST SEVİYELERDE’’

Yaz akşamlarında Endemik Vadi'nin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Yaz akşamları keyifli vakit geçirmek için Pursaklar’da alternatif çok. En güzel alternatiflerimizin başında gelen Endemik Vadimize ilgi ise her zamanki gibi en üst seviyelerde. Vatandaşlarımız, yeşille iç içe temiz hava eşliğinde oturma imkânı bulurken, Endemik ve aromatik bitkilerden oluşan çeşitli bitki çayları dan tatma fırsatı da buluyor. Günün yorgunluğunu atmak üzere tüm hemşehrilerimizi Endemik Vadi'ye davet ediyorum'' dedi.

ara-003.jpg

BİTKİ ÇAYI İKRAM EDİLİYOR

Ülkenin dört bir yanından Endemik Vadi’yi ziyarete gelen vatandaşlar, yaz akşamlarının tatlı serinliğinde endemik bitki ve endemik hayvanları görme fırsatı yakalarken, Pursaklar Belediyesi tarafından ikram edilen bitki çaylarının da tadına bakma imkânı buluyor.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.