YENİ YERİNE KAVUŞTU

YENİ YERİNE KAVUŞTU

Pursaklar Kaymakamlığı Saray Mahallesi'ndeki yeni yerine taşınmaya başladı. Kaymakamlığa ait birimlerin pazartesi günü yeni yerinde hizmet vereceği öğrenildi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Pursaklar Kaymakamlığı Saray Mahallesi'ndeki yeni yerine taşınmaya başladı. Kaymakamlığa ait birimlerin pazartesi gününe kadar taşınacağı öğrenildi. Bürokratik işlemlerden dolayı taşınmanın geciktiği kaydedildi.   

SELÇUKLU MİMARİSİ HAKİM
Özgün bir mimari tasarıma sahip olan Pursaklar Kaymakamlığı, Saray Mahallesi’nde zemin artı 4 kat olarak inşa edildi. Aynı zamanda protokol yolu üzerinde bulunan Hükümet Konağı, iç dekorasyonu ve çevre düzenlemesinin ardından Kaymakamlığa teslim edildi.

TÜM BİRİMLER TAŞINIYOR

Kaymakamlık kaynaklarının verdiği bilgiye göre; Pursaklar İlçe Müftülüğü dışındaki tüm birimler bu binada hizmet vermesi planlanıyor. Kaymakamlık Makamı, Mal Müdürlüğü, Tabu Müdürlüğü, Gıda ve Tarım Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü gibi birimler yeni binada hizmet verecek. Çevre düzenlemiş ve yol çalışmaları Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan hükümet konağı, pazartesi hizmet vermesi planlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.