Yeni yüzüyle yayında

Yeni yüzüyle yayında

Ülkemizin tescilli en iyi yerel gazetesi Habervaktim, okurlarından aldığı güçle gelişerek büyümeye devam ediyor. Gazetemizin internet sayfası gazetehabervaktim.com son teknolojiyle yenilendi. 

Türkiye’nin tescilli en iyi yerel medya organı olan gazetemiz, günden güne büyümeye devam ediyor. Gazetemizin haber sitesi gazeteilksayfa.com son teknolojiyle yenilendi. Gazetehabervaktim.com artık yepyeni bir arayüzle siz değerli okurların karşısında. 

ÖZGÜN HABER ÖZGÜN GÖRÜNÜM
Gazetehabervaktim.com yeni ara yüzü özgün bir tasarıma sahip.  İnternetteki yeni yüzümüzde 5’li tepe manşet alanının yanında 11’li ana manşet alanı yer alıyor. Video ve foto galerilerinin görünür bir şekilde ön planda olduğu gazeteilksayfa.com yeni ara yüzünde günün öne çıkan haberleri de bir tık uzağınızda. Gazetemizin ilk sayfasına da ulaşabileceğiniz internet sitemizde, gün içinde yaşanan güncel olaylara dair gelişmeleri de anbean takip edebileceksiniz.  

PAYLAŞABİLİR YORUM YAPABİLİRSİNİZ
Sayfamızda yayınlanan haberleri, köşe yazılarına yorumda bulunabilir, bunları bir tıkla twitter, facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz. 

EN İYİ YEREL GAZETE
Gazetemiz Habervaktim, 2016 yılında da dalında en iyi gazete ödülüne layık görüldü. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Merkezi tarafından düzenlenen geleneksel İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’nin 7’incisi geçtiğimiz haftalarda düzenlenmiş, gazetemiz Habervaktim En İyi Yerel Gazete ödülüne layık görülmüştü. 
Ödül töreninde Bem-Bir-Sen’in 23. Kuruluş yıldönümü de kutlanmıştı. 10 Şubat 2010'da vefat eden Bem-Bir-Sen’in merhum Genel Sekreteri İbrahim Keresteci adına verilen basın ödülleri töreninin ana temasını 15 Temmuz hain darbe girişimi oluşturmuştu. 

HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.