Yeniden aday olmayacak

Yeniden aday olmayacak

Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, ilçede iki dönem görev yürüttü.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan’ın, yaklaşan olağan kongrede yeniden aday olmayacağını sürpriz bir şekilde açıklaması herkeste şok etkisi oluşturmuştu. Keçiören’in ardından başka bir adaylık açıklaması da Gölbaşı’ndan geldi.  AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, 16 Aralık’ta yapılacak olağan kongrede yeniden aday olmayacağını açıkladı. Karaaslan’ın bu hamlesi sürpriz olarak yorumlandı. 

f042f6ed-9248-42a7-b002-a98d5e432e15.jpg

BAŞKA BİR GÖREVE Mİ GETİRİLECEK? 

Gölbaşı’nda iki dönemdir başarılı bir şekilde ilçe başkanlığı görevini yürüten ve yapılacak olan kongrede tek aday olarak seçime gitmesi beklenen Karaaslan’ın neden biranda aday olmayacağını açıklaması merak konusu oldu. Konuyla ilgili Yazı İşleri Müdürümüz Osman Akdoğan’a konuşan Başkan Karaaslan görevine devam etmeyeceğini söyledi ve bundan sonra AK Parti’nin başka bir kademesinde görev alacağının sinyalini verdi. Osman Karaaslan’ın parti içinde hangi göreve ve ne zaman getirileceği ise şimdilik bilinmiyor. Ancak Karaaslan’ın sürpriz bir şekilde verdiği bu kararın ilçe halkında büyük üzüntüye neden olduğu biliniyor. AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevine kimin geleceği ise henüz bilinmiyor. 

BAĞLILIK SÖZÜ VERDİ

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, daha sonra sosyal medya hesabından bu açıklamayı yaptı: “AK Parti Gölbaşı İlçe teşkilatı olarak, milletine, memleketine, liderine ve şehr-i Gölbaşı’na yaraşır hizmetlerde 6 yıldır durmaksızın birlikte koşturduğum ablalarım, ağabeylerim, bacılarım, kardeşlerim 2023, 2053 ve 2071 vizyonu olan partimin ve liderimin büyük Türkiye tutkusuna ram olmuş bir ilçe başkanı olarak, yeni arkadaşlara parti mekanizmaları içinde yer açmak adına, 6 yıldır onurla sürdürdüğüm ilçe başkanlığına  3.kez aday olmayacağımı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partime, liderime, bir siyaset dehası olan Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın emrine amade olduğumu Gölbaşı kamuoyuna arz ederim. Helallik istemiyorum helallik ayrılıklarda istenir. Bizim davamızda ayrılık yoktur. Her halde ve şartta yeni gelecek arkadaşım ve ekibiyle ve yine partimle ve liderimle beraberim.”

ZAFER ÇOKTAN DA GEÇEN HAFTA DUYURDU

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan geçtiğimiz hafta istifa ettiğini duyurmuş istifa haberini sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaşmıştı: "Keçiören’imize hizmet yolunda 3.5 yıldır sürdürdüğümüz Keçiören ilçe başkanlığı görevimizi, yeni kongre sürecinde devam etmeyeceğimizden bugün itibariyle nihayete erdirdik. Emeği geçen herkesten helallik dileriz." Başkan Çoktan’ın ilçe başkanlığı görevine devam etmeme kararı da büyük merak konusu olmuştu.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.