Yenimahalle Belediyesi ekiplerinden zehir satan bakkala baskın

Yenimahalle Belediyesi ekiplerinden zehir satan bakkala baskın

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri Demetevler 406. Caddede ruhsatsız olarak faaliyet gösteren Iraklı bakkala ihbar üzerine baskın düzenledi.

Yapılan baskında rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve tarihi geçmiş ürünleri kendilerinin de tükettiğini söyleyen işletme sahibi, kendilerini pişkinlikle savundu.

YÜZLERCE GIDA MADDESİ İMHA EDİLECEK

Yenimahalle genelinde rutin denetimlerine aralıksız devam eden Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri gelen ihbarları da anında değerlendiriyor. Halk sağlığını tehdit edebilecek hiçbir faaliyete göz yummayan ekipler bu kez de Demetevler’den gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Ruhsatsız olarak çalışan yabancı uyruklu mahalle bakkalına yapılan baskında; en çok da çocukları tehdit eden bisküvi, çikolata, cips ve şekerleme gibi gıda maddeleri başta olmak üzere tarihi geçmişyüzlerce ürününün raflarda satışının yapıldığı tespit edilerek malzemelere el koyuldu. Bayat ürünler Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerince tek tek sayılarak tutanakla yediemine alınırken iş yeri hakkında cezai işlem başlatıldı.

basliksiz-1.jpg

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Halk sağlığı ile oynayan kimseye affımız yok diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Denetimler sırasında eksiklikleri olan esnafımızı uyarıyoruz. Ancak fiyatlarda fırsatçılık yapan, hijyen kurallarına uymayan, bozuk gıda satarak halkın sağlığını hiçe sayan kişilere de cezai işlem yapmaktan çekinmeyiz. Denetimlerimiz ilçe genelinde devam edecek” diye konuştu.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.