Yenimahalle Belediyesi’nde Afyon’un sorunları konuşuldu

Yenimahalle Belediyesi’nde Afyon’un sorunları konuşuldu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Afyonlu olduğundan her zaman övgüyle bahseden ve Afyonkarahisar’ın menfaatleri için üzerine düşen her türlü göreve hazır olduğunu söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Doğduğumuz toprakları da doyduğumuz toprakları da unutmayacağız” dedi.

“TOPRAKLARI DA UNUTMAYACAĞIZ”

Yaşar “Afyonkarahisar’ın menfaatleri hepimizin menfaatlerinin önünde gelir. 27 sene önce Afyon’un sanayicileri vardı. Afyon bu bölgede en güçlü kalkınan il. Coğrafi bakımdan, ekonomik bakımdan Afyon gelişmeye, göç almaya müsait bir il. Şimdi Afyon’un göç vermesini ne anlıyorum ne de içime sindirebiliyorum. Afyon’da bu kadar kaynak varken köyler boşalmış, kazalar boşalmış. Kaçıyor insanlar, gençleri durduramıyorlar. Üretim düşmüş, hayvancılık bitmiş, pancar ekimi sınırlanmış, üretici ürettiğinin karşılığını alamıyor, onun için göçüyor. Bütün Türkiye’deki köylerin ocağına incir ağacı dikildi. Bacalar tütmüyor. Çözüm için de Ankara’daki bürokrat noktasındaki hemşerilerimizin sayısını artırmalıyız. Her kamu kurumunda her bakanlıkta mutlaka bir Afyonkarahisarlı olmalı. Bunun da gerçekleşmesi siz medya mensuplarına düşmektedir. Lütfen bu konuları sık sık gündeme taşıyın, biz sizler için gerekeni yaparız” diye konuştu.

ara-003.jpg

AGC’DEN AFYONLULAR ADINA YAŞAR’A TEŞEKKÜR

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt da ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Fethi Yaşar büyüğümüz Yenimahalle’de yaptığı çalışmalar ile göğsümüzü kabartıyor. Doğduğu topraklar olan Afyonumuzu unutmayan başkanımız her fırsatta da Afyonlu olduğunu vurgulamakta, bu da bizi mutlu ediyor. Kendisine Afyonluların sorunlarıyla da yakından ilgilendiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.