Yenimahalle konukevinde yeni yıl yemeği verildi

Yenimahalle konukevinde yeni yıl yemeği verildi

Yenimahalle Zübeyde Hanım Konukevi’nde yeni yıl yemeği düzenlendi. Yemeğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı.

Zübeyde Hanım Konukevi, Onkololoji Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve yakınlarına hizmet için açıldı. Konukevinde yeni yıl yemeği verildi. Yemeğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı.

Programda, Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, aşçılık ve pastacılık kursu öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler verildi. 100'e yakın konukevi sakini de sohbet edip keyifli vakit geçirdi.

Başkan Yaşar, konukevinin binlerce vatandaşa hizmet verdiğini belirterek 14 yılda havuzundan kreşine, kültür merkezinden gençlik merkezine birçok tesisi hizmete açtıklarının altını çizdi. Yaşar, “Fakat konukevimizin önemi ve yeri bizim için çok farklı. İstedim ki bugün burada sizlerle bir sofra etrafında toplanarak büyük bir aile olduğumuzu gösterelim. Şu an ailenizden ve sevdiklerinizden ayrı olabilirsiniz ama unutmayın ki bu zorlu süreç geçecek ve tekrar sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Burada sizleri misafir etmekten gurur duyuyorum. Senelerdir Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımızı, hatta yurt dışından gelen hemşerilerimizi konukevimizde misafir ediyoruz. Yeni yılınızı kutluyorum ve en yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. İnşallah 2023 hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu geçer" ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.