Yenimahalle Belediyesi'nden kar mesaisi

Yenimahalle Belediyesi'nden kar mesaisi

Yenimahalle kış aylarının ilk karını aldı. Yenimahalle Belediyesi’nde kar yağışı ile birlikte vatandaşların yaşayabileceği olası sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla çalışma yaptı.

Başkent genelinde özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle trafik yoğunluğunun yaşandığı birçok noktaya anında müdahale eden Yenimahalle Belediyesi karla mücadele ekipleri, vatandaşların sıkıntı yaşamaması ve trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

12122122.jpg

50 KİŞİLİK EKİP GÜN BOYUNCA ÇALIŞTI

Kapanan yolları açan ve tuzlama çalışması yürüten Yenimahalle Belediyesi, 50 kişilik ekip, 20 büyük kar küreme ve tuzlama aracı ile ilçe genelinde karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yakacık, Kırandağı, Kuzey Yıldızı, Memlik, Şentepe gibi kar yağışının etkili olduğu bölgeler de çalışmalarını sıklaştırdı.

222222.jpg

VATANDAŞIN GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Hemşerilerimizin işe gidiş ve geliş güzergahlarında, ara sokaklarda ve kaza olma ihtimalinin yüksek olduğu bölgelerde çalışmalarımızı yoğunlaştırmış durumdayız. Ekiplerimiz Yenimahalle sakinlerinin güvenliğini öncelik alarak akşam saatlerinden başlayarak gece boyunca ilçenin yüksek kesimlerine öncelik vermek üzere mesai yaptı. Vatandaşlardan gelen şikayetleri de anında çözüme ulaştırmak için çalışıyoruz. İlçe sakinlerinin bu dönemlerde araç kullanırken önlemlerini almalarını, kar lastiği kullanmalarını ve dikkatli olmalarını öneriyoruz” dedi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.