Yenimahalle’de kasisler sürücülerin kaza yapmasına sebep oluyor

Yenimahalle’de kasisler sürücülerin kaza yapmasına sebep oluyor

Yenimahalle’de yapılan kasisler sürücülerin kaza yapmasına sebep oldu. Yenimahalle Yeni Batı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kasisler trafik kazalarını arttırdı. Bu bölgede 150’den fazla kaza meydana geldi.

Ankara Yenimahalle’de bulunan Yeni Batı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki kasisler sürücülerin kaza yapmasına sebep oluyor. Yağışlı havalarda görülmesi zor olan kasislerden ötürü sürücüler bu güne kadar 150 den fazla kaza yaptı. Çevre sakinleri durumdan şikayetçi oldu.

Yenimahalle Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kasislerin alçak olması ve özellikle yağışlı havalarda görülmemesi sürücülere zor anlar yaşatıyor. Verilere göre bu bölgede bugüne kadar 150'den fazla kaza yaşandı. Kazalar sonucu can kaybı yaşanmadı fakat yaralananlar oldu. Aynı zamanda sürücülerin araçları maddi zarar gördü. Yaşanan kazaların ardından çevredeki vatandaşlar durumdan şikayetçi olduklarını söyledi.

2 YILDA 150 KAZA

Yenimahalle'nin Yeni Batı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerine yapılan kasisler çevredeki trafik kazalarında artışa neden oldu. Araç sürücülerinin fazla yüksek olmayan ve yağışlı havalarda görmekte zorlandığı kasisler sebebiyle, bu bölgede son 2 yılda 150'den fazla kaza yaşandı. Olaydan şikayetçi olan vatandaşlar kasislerin bölgede okul olmasından ötürü yapıldığını aktardı. Aynı zamanda vatandaşlar okul girişinin arka tarafa alınması gerektiğini belirtti. Bölge sakinleri kazaların daha fazla yaşanmaması adına yetkililere çağrıda bulundu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.