Yenimahalle’de sömestr şenliği başladı: Minikler tiyatroyla buluştu

Yenimahalle’de sömestr şenliği başladı: Minikler tiyatroyla buluştu

Yenimahalle Belediyesi’nin sömestr tatiline özel düzenlediği Tiyatro Şenliği başladı. Ata Kültür Merkezi’nde “Arı Maya” ile açılan etkinlikte, 19-31 Ocak tarihleri arasında 3-12 yaş grubundaki çocuklar için ücretsiz tiyatro oyunları sahnelenecek.

Yenimahalle Belediyesi’nin sömestr tatiline özel olarak düzenlediği Tiyatro Şenliği, Ata Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Arı Maya” adlı oyunla perdelerini açtı. Minikler, bal arısı Maya’nın maceralarını ilgiyle izledi.

TATİL BOYUNCA ÜCRETSİZ GÖSTERİMLER

Şenlik kapsamında 19-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek tiyatro oyunları, her gün 13.00 ve 15.00 seanslarında ücretsiz olarak sahnelenecek. Etkinlikler, ilçenin farklı kültür ve sanat merkezlerinde gerçekleştirilecek.

Dansın Melodisi, Keloğlan ile Nasreddin Hoca Macera Ormanında, Palyaçolar Sirki, Peruka Kasabası ve Elsa gibi sevilen yapımlar, çocuklarla buluşacak.

BAŞKAN YAŞAR’DAN DAVET

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukların sanatla iç içe büyümesini önemsediklerini belirterek, ara tatilde ekran başında geçirilen zaman yerine tiyatronun renkli dünyasının tercih edilmesini arzu ettiklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.