Yeşil Çubuk Parkı için 10 yıllık yeni hamle geldi

Yeşil Çubuk Parkı için 10 yıllık yeni hamle geldi

Çubuk Belediyesi, Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Yeşil Çubuk Parkı içerisindeki halı saha ve sosyal tesis binasının kiralanması için ihale sürecini başlattı.

İhale ilanına göre Yeşil Çubuk Parkı içerisinde yer alan halı saha ve sosyal tesis binası 10 yıllık süreyle işletmeye verilecek. Taşınmaz için belirlenen yıllık kira bedelinin 1 milyon lira olduğu açıklanırken, geçici teminat tutarının ise 100 bin lira olarak belirlendiği bildirildi.

İHALE HAZİRAN AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Çubuk Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre ihale, 3 Haziran 2026 Çarşamba günü saat 14.00’te belediye meclis salonunda yapılacak. İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli evrakları aynı gün saat 12.00’ye kadar Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerekecek.

yesil-cubuk-2.jpg

Şartname bedelinin bin lira olduğu belirtilirken, ihale dosyalarının belediyenin Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden temin edilebileceği kaydedildi. Yetkililer, ihale hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin mesai saatleri içerisinde müdürlüğe başvurabileceğini duyurdu.

KATILIMCILARDAN ÇEŞİTLİ BELGELER İSTENECEK

İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerden çeşitli belgeler talep edilecek. Başvuru dosyasında nüfus kayıt örneği, ikametgâh belgesi, geçici teminat makbuzu ve şartname alındı belgesinin yer alması gerekecek. Tüzel kişilerden ayrıca ticaret sicil gazetesi, imza sirküleri ve yetki belgeleri de istenecek.

Belediyeye borcu bulunmadığını gösteren güncel belgenin de başvuru dosyasına eklenmesi zorunlu tutuldu. Ortak girişimlerin ihaleye katılması halinde ise noter onaylı ortaklık sözleşmesinin sunulacağı bildirildi. İhale komisyonuna teslim edilecek belgelerin eksiksiz ve ıslak imzalı olması şartı aranacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.