"Yiğit İcraatta Gerekse, Benim Yiğidim Burada!"

"Yiğit İcraatta Gerekse, Benim Yiğidim Burada!"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'dan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'a övgü: "Akif’in de dediği gibi yiğit icraatta gerek. Yiğit icraatta gerekse benim yiğidim burada!"

Kahramankazan Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen, içerisinde 2 adet kapalı, 1 adet açık 3 halı saha ve kafeterya bulunan spor kompleksinin açılışına katılan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan; "Kahramankazan Belediye Başkanı’m ve yapmış olduğu eserlerde ortada, bütçesi de ortada. Yiğit icraatta gerekse benim yiğidim burada!" dedi.

serhat.jpg

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un, Ankara'nın 58 milyarlık dev bütçesiyle yapamadığı hizmetleri Kahramankazan'da gerçekleştirdiğine değinen Başkan Özcan, "Kahramankazan’a baktığımız zaman, şöyle Ankara’ya baktığımız zaman Ankara’nın ilçelerini gezdiğimiz zaman Ankara’da nelerin yapılıp yapılmadığını kendimiz gözlerimizle aslında görebiliyoruz. Ben biliyorum ki Serhat Oğuz Başkanımızın burada daha çok hizmetleri, eserleri ve yapacakları da var.
Bir yere kadar sosyal medyayla, bir yere kadar pr ajanslarıyla, bir yere kadar marka yönetimi ile ve bu ajanslara bütçe oluşturarak kendini kurtarabilirsin. Lakin Akif’in de dediği gibi... Ne diyor Mehmet Akif Ersoy bize lafı bol, karnı geniş soyları taklit etme.Yiğit icraatta gerek. Yiğit icraatta gerekse benim yiğidim burada!" şeklinde konuştu.

"ABB ANCA BİLLBOARD ÇIKTI"

"Kahramankazan Belediye Başkanım ve yapmış olduğu eserler de ortada, bütçesi de ortada. Bakıyorsun 58 milyar bütçe ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Kahramankazan’a Allah aşkına ne yaptı? Ne gibi icratlarda bulundu? Ve 58 milyarlık o sadece bir yıllık bütçe ile Ankara’nın tek Kahramankazan değil, değişik ilçelerinde ne kazandırdı?
Hatırlarsanız yüz bir tane vaatten bahsediliyordu. Yüz bir vaadin yerinde yeller eserken şu anda o vaatlerini koyduğu sitelerde dahi ne yazık ki kaldırılmış durumdalar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi koca kaç tane bakanlıktan çok daha büyük bir bütçe. Sen Ankaralı olduğunu iddia ediyorsun. Ankaralıya hizmet ettiğini söylüyorsun. Ama il il geziyorsun. Ankara Büyükşehir, 4,5 yılda bir şey yapmadı. Anca billboard çıktı!" diyen Başkan Özcan, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin vaatlerini asla yerine getirmediğine değindi.

KAHRAMANKAZAN'DA ÜRETEN BELEDİYECİLİĞE SOSYAL BELEDİYECİLİK EŞLİK EDİYOR

Kahramankazan'da yapılan hizmetlerin, üreten belediyecilik anlayışının yanı sıra, sosyal belediyecilikte de Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açıklarını kapattığını dile getiren Başkan Özcan; "Kahramankazan Belediyesi, ek bütçe ile 435 milyon Tl olan bütçesiyle 3 park yapıyor, 1 kreş yapıyor, 3 mahalle kültür evi yapıyor. Kazan BelNet’i kuruyor. Belnetle beraber hizmetini tek Kahramankazan değil. Tüm Ankara ve tüm Türkiye’ye sunuyor. Öğrencilere bunları kimi yerlerde ücretsiz, kimi yerlerde indirimli sunuyor. Aynı zamanda burslar veriyor. Hatırlayın ilk burs iptalini yapan CHP’dir. Ama benim Kahramankazan’ım Belediye Başkanı’m bir çözümünü buluyor. Ve şu anda üniversite okuyan gençlerimize Kahramankazan Belediyesi tarafından burs veriliyor.
Kazan Belbeton, istihdam üreten ve aynı zamanda fiyat olarak da piyasaya balans çeken bir yer oldu. Aynı zamanda kaç tane Kahramankazanlı kardeşimize istihdam sağlayan bir yer oldu. Kent Meydanı, kocaman bir kent meydanı Allah izin verirse onu da hep beraber açacağız. Bugün açılan, açılacak bu tesis. Baktığımız zaman 135 milyon ek bütçeyi de ekliyorum nerede! 58 milyarlık dev ABB bütçesi nerede! Ki bu bir de bir yıllık bütçe.Biraz önce geldiğimde de gördüm. Dağıttığımız tohumların hasatları yapılmıştı.
Su indiriminden dolayı sadece önerge verildi. Veto edildi.
ABB Başkanı, su indirimi olmadan sosyal yardımları ben keserim dedi. Kesti.
Kahramankazan’da Serhat Bey dağıtacakmış o dağıtsın diye mesaj çekti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz için "Yiğit icraatta gerekse benim yiğidim burada!" ifadesini kullanan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan konuşmasını "Ben diyorum kapı gibi belediye başkanımız! Kale kapısı gibi! Belediye Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden ve yapmış olduğu bu tesisten dolayı da hassaten teşekkür ediyorum" sözleriyle tamamladı.

gazeteilksayfa/Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.