YouTube’a mırıldanarak müzik bulma güncellemesi geldi

YouTube’a mırıldanarak müzik bulma güncellemesi geldi

18 Ekim tarihinde yayınlanan güncellemeyle birlikte yeni gelen özelliklerin arasında YouTube’a mırıldanarak müzik bulma özelliği geldi. Google asistan uygulamasında bir süredir bulunan özellik artık YouTube’da.

YouTube kullanıcıları için yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Son güncellemeyle birlikte mırıldanarak müzik bulma özelliği, değişken oynatma hızları ve ses sabitleme gibi birçok özellik bulunuyor. Bunların yanı sıra güncelleme notlarında tasarım yenilenmesi de mevcut.

Son geliştirilmelerle birlikte videoların oynatma hızı artırması kolaylaştırıldı. İleri sarmayı kolaylaştırmak için videonun herhangi bir yerine basılı tutulduğunda 2 katı hız ile video oynatılmaya başlıyor. Bunun yanı sıra Google ses seviyesini sabit tutmak ani ses farklarını sabit tutabilmek için oynatma ayarları arasına sabit ses özelliğini ekledi. Bir süredir test aşamasında olan özellikler şu an genel kullanımda.

habericiyoutube.jpg

MIRILDANARAK MÜZİK BULMAK

Unutulan şarkıları bulmak için çoğu kez melodilerin mırıldanışını aratmış olabilirsiniz. Ağustos ayında YouTube kullanıcıları için aranan bir şarkıyı mırıldanarak bulma özelliğini test etmeye başlamıştı. Yeni gelen güncelleme ile birlikte bütün kullanıcılara açılan özellik mırıldanarak müzik bulabilme imkânı sunuyor. Son olarak telefonun ekranına istemsizce yapılabilecek dokunuşlar için ekran kilidi özelliği geldi. Bu özellikle birlikte yanlışlıkla yapılabilecek dokunuşları ekran kilidi özelliği ile birlikte önlenecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.