Yüksek sesle müzik dinlediği için kardeşi tarafından öldürüldü

Yüksek sesle müzik dinlediği için kardeşi tarafından öldürüldü

İtalya’nın Napoli kentinde iki kardeş arasında çıkan tartışma korkunç bir cinayetle sonuçlandı.

İtalya’nın Napoli kentinde iki kardeş arasında çıkan tartışma korkunç bir cinayetle sonuçlandı. İddiaya göre 28 yaşındaki Giuseppe Musella, yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle tartıştığı 22 yaşındaki kız kardeşi Jlenia Musella’yı bıçaklayarak öldürdü.

Olayın, salı günü kardeşlerin birlikte yaşadığı evde başladığı öğrenildi. Gürültü nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma kısa sürede büyüdü. İddialara göre Giuseppe Musella, kız kardeşini önce darp etti, ardından sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan genç kadın, saldırının ardından bir araçla hastaneye götürüldü.

Jlenia Musella’nın, Napoli’de bulunan Villa Betania Hastanesi’nin acil servis girişine bırakıldığı, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Güvenlik kamerası kayıtlarının da genç kadını hastane önüne bırakan kişinin ağabeyi olduğunu doğruladığı ifade edildi.

Olay sonrası bir süre sokaklarda dolaştığı öne sürülen Giuseppe Musella’nın daha sonra polise giderek teslim olduğu bildirildi. Şüpheli, kasten adam öldürme suçlamasıyla tutuklanarak Napoli’deki Secondigliano Cezaevi’ne gönderildi.

Soruşturma dosyasına giren ilk ifadesinde Musella’nın, kız kardeşinin müziği çok yüksek sesle dinlediğini ve bu nedenle uyuyamadığını söylediği aktarıldı. Ancak savcılık, olayın yalnızca gürültü tartışmasından ibaret olmayabileceğini, saldırı öncesinde fiziksel şiddet yaşandığı yönünde bulgular bulunduğunu değerlendiriyor.

Kardeşlerin Napoli’nin Ponticelli semtindeki bir sosyal konut yerleşkesinde yaşadığı, bölgenin sosyo-ekonomik sorunlarla sık sık gündeme geldiği belirtildi. Genç kadının sosyal çevresinde sevilen biri olduğu, ölümünün mahallede büyük üzüntü yarattığı ifade edildi.

Olayla ilgili adli soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.