Yunanistan'da "Atatürk" krizi: Samet kadro dışı kaldı

Yunanistan'da "Atatürk" krizi: Samet kadro dışı kaldı

Yunanistan ekibi Panathinaikos forması giyen milli futbolcu Samet Akaydın, 19 Mayıs'ta paylaştığı Atatürk görseli nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Ünlü spor habercisi Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Panathinaikos forması giyen milli futbolcu Samet Akaydın’ın kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Samet’in kadro dışı bırakılmasının sebebinin ise 19 Mayıs’ta paylaştığı Atatürk içerikli kutlama paylaşımı olduğu iddia edildi. Yağız Sabuncuoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

samet-akaydin-1.jpg

“Panathinaikos Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafıyla 19 Mayıs paylaşımı yapan Samet Akaydın’dan paylaşımı kaldırmasını istedi. Paylaşımı kaldırmayan Samet Akaydın, Panathinaikos tarafından kadro dışı bırakıldı.”

afdsgafdg.jpg

Yağız Sabuncuoğlu tarafından aktarılan konuyla ilgili olarak oyuncu ya da kulüp tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sabuncuoğlu ayrıca Akaydın'ın Yunan temsilcisi ile olan sözleşmesinin de bitmesi üzerine kısa bir süre sonra İstanbul'a geri döneceğini bildirdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.