Yusuf Yazıcı'nın hayali Fenerbahçe: İnşallah diyerek açıkladı

Yusuf Yazıcı'nın hayali Fenerbahçe: İnşallah diyerek açıkladı

Fransa ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, önemli açıklamalarda bulundu. Yazıcı'nın Fenerbahçe açıklaması dikkat çekti.

Fransa'da Lille forması giyen ve sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yusuf Yazıcı, önemli açıklamalarda bulundu. Transfer gündeminden EURO 2024'e, Konferans Ligi'nden rakiplerine kadar çarpıcı ifadeler kullanan Yazıcı, Fenerbahçe'yi işaret etti. İşte detaylar...

"İNŞALLAH FENERBAHÇE..."

Hürriyet gazetesine röportaj veren Yusuf Yazıcı, UEFA Konferans Ligi şanslarını yorumladı. Yusuf Yazıcı, "Kurada hangi takıma 'İstemediğiniz hangisi?' diye sorsanız Aston Villa olurdu. Bize de onlar çıktı. Aston Villa'yı çekmeyi çok istemiyorduk. 'Belki yarı finalde karşılaşırız' diye düşünmüştük ama çeyrek finalde oynayacağız. Zor bir maç, seyir zevki açısından güzel bir maç olacak. İki takımın da farklı oyun tarzları var. Hedefimiz yarı finale yükselmek" dedi.

Yusuf Yazıcı, yarı final için Fenerbahçe'yi istedi. Yazıcı, "İnşallah Fenerbahçe de yarı finale yükselir ve Fenerbahçe ile eşleşiriz" görüşünü dile getirdi.

"NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Milli oyuncu, "Yazılanları ben de duyup görüyorum. Ancak geleceğe çok odaklanırsan şu anı kaybedersin. Ben şu an Lille ve EURO 2024'e odaklanmış durumdayım. Evet, sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Sonrasında ne olur, gerçekten bilmiyorum. Lille'de kalır mıyım, başka bir kulübe mi transfer olurum? İnan şu an çok fazla düşünmüyorum bunu. Şu an düşündüğüm Lille ile iyi bir şekilde ligi bitirmek, Konferans Ligi'nde ilerlemek ve sonrasında EURO 2024... Geleceğim hakkında ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.