Yüz milyonlarca insan bunu bekliyordu: Andorid 15 yayınlandı!

Yüz milyonlarca insan bunu bekliyordu: Andorid 15 yayınlandı!

Heyecanla beklenen Android 15'in ilk görüntüleri sonunda yayınlandı! Google'ın işletim sistemi Android 15, yapay zeka entegrasyonuyla güçlendirildi.

Google'ın merakla beklenen işletim sistemi Android 15'in geliştirici ön izlemesi nihayet kullanıcılarla buluştu. Android 14'ün devamı niteliğinde olan bu güncelleme, özellikle gizlilik ve güvenlik konularına odaklanarak dikkat çekiyor. İşte tüm detaylar...

DAHA ETKİN

Yeni işletim sistemi Android 15, özellikle içerik üreticilerinin kamera donanımlarını daha etkin bir şekilde kullanmalarını sağlayacak. Ayrıca, yapay zeka entegrasyonunun artmasıyla birlikte kullanıcı deneyiminin önemli ölçüde iyileşmesi bekleniyor.

Android 15'in geliştirici ön izlemi, uygulama geliştiricilerine yeni işletim sistemine entegre etmeleri ve olası hataları geri bildirimlerle düzeltmeleri için sunuluyor. Ancak, yeni sürümde bazı hataların olabileceği de unutulmamalı.

KARARLI SÜRÜM NE ZAMAN SUNULACAK?

Peki, Android 15'in kararlı sürümü ne zaman kullanıcılara sunulacak? Yazılım sorunları veya kurulumla uğraşmak istemeyenler için nisan ve mayıs aylarını beklemek en iyisi olabilir. Google, önümüzdeki aylarda Android beta programına kayıt başvurularını açacak. Kararlı sürüm ise tahmini olarak haziran ve temmuz aylarında kullanıcılara sunulacak.

Ancak, henüz ilk sürüm olduğu için Android 15'in arayüzünde büyük değişiklikler beklenmemeli. Ekran görüntülerine şu anda yalnızca geliştiriciler erişebiliyor. Ancak, ilerleyen aylarda daha geniş bir kullanıcı kitlesine açılması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.