Zebani Efe Müslüman mı oldu? Zebani Efe umreye gitti mi?

Zebani Efe Müslüman mı oldu? Zebani Efe umreye gitti mi?

Haziran ayında katıldığı bir YouTube videosunda kullandığı kelimeler ve söylediği şeylerle gündeme gelen ‘Zebani Efe’ lakaplı Efe Beycan’ın son hali görenleri şaşkına uğrattı. Peki, Zebani Efe Müslüman mı oldu? Zebani Efe umreye gitti mi? İşte detaylar:

Zebani Efe olarak bilinen ancak gerçek ismi Efe Beycan olan 18 yaşındaki genç, geride bıraktığımız haziran ayında Youtube’da katıldığı bir programda 456 yaşında bir iblis olduğunu söylemiş ve adı Zebani Efe olarak tanınmıştı. Sorulan sorulara verdiği yanıtlarla gündeme gelen ve epey bir süre gündemden düşmeyen Efe Beycan, özellikle de ‘onu söyleyemiyoruz maalesef’ repliği ile komedinin odağında olmuştu.

zebani-efe-4.jpg

Ortaya öyle bir iddia atıldı ki herkes Efe’nin Müslüman olduğunu iddia etti. Peki, Zebani Efe Müslüman mı oldu? Zebani Efe umreye gitti mi? Tüm detaylar haberimizde:

zebani-efe-2.jpg

ZEBANİ EFE MÜSLÜMAN MI OLDU?

Kendisini satanistlerin peygamberi olarak tanıtan Zebani Efe Beycan, paylaşılan videodan sonra bir anda gündeme düştü. Kimi kesimler Efe’yi söylediklerinden dolayı eleştirirken, kimileri ise Efe ile dalga geçti. Aradan geçen süre zarfında doğru insanlarla güzel sohbetler içerisine giren Efe Beycan, Müslüman olmaya karar vererek İslam’ı seçti.

zebani-efe-3.jpg

ZEBANİ EFE UMREYE GİTTİ Mİ?

Efe Beycan’ın Müslüman olduğunu insanlar yine bir Youtube videosu ile öğrendi. Memba İstanbul Youtube kanalının yayınladığı teaser video “Elhamdulillah, Zebani Efe Müslüman oldu” başlığı ile paylaşıldı. Videoda Efe’nin saçlarını siyaha çevirdiği, vücudundaki piercingleri çıkardığı ve en önemlisi de umreye gittiği görüldü. Efe’nin görüntülerini izlemek isteyen insanlar; umrede duygusal anlar yaşadığı gözlemlenen Efe’nin videosunun yayınlanmasını iple çekmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum