Zuhal Topal 24 ayda 35 kilo verdi!

Zuhal Topal 24 ayda 35 kilo verdi!

Ünlü sunucu Zuhal Topal, son zamanlarda yaptığı dikkat çekici kilo verme başarısıyla gündemde adından sıkça söz ettiriyor. Tam 35 kilo vererek görenleri şaşkına çeviren Topal, zayıflamak isteyenlere de ilham oluyor. İşte detaylar.

Ünlü sunucu Zuhal Topal, tam 35 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüştü. Zayıflama sürecinde kızı Lina'nın doğumuyla birlikte kilolarının bir kısmını doğal yollarla veren Topal, geri kalan kısmını ise doktor kontrolünde diyet yaparak kaybetti.

Az yemek tüketme ancak sıklıkla yemek yeme prensibini benimseyen Topal, zayıflama sürecinde doktor gözetiminde diyet yapmanın önemine vurgu yaptı.

1 TATLI KAŞIĞI ÇÖREK OTU

Az ve sık yemek tüketmenin kilo verme sürecini kolaylaştırdığını belirten Topal, bu yöntemin hem doygunluk hissi sağladığını hem de metabolizmanın hızlı çalışmasını desteklediğini ifade etti.

Ayrıca, dinç kalma sırrını da hayranlarıyla paylaşan Topal, enerjisini işini severek yapmasına bağladı. Ancak dinç kalabilmek için günlük olarak 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı tükettiğini belirtti.

Çörek otu yağının vücudu güçlendirdiğini ve enerji seviyelerini artırdığını vurgulayan Topal, bu besin takviyesinin kendisine dinç kalma konusunda önemli destek sağladığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.