350 aileye sıcak yemek

350 aileye sıcak yemek

Kızılcahamam Belediyesi, yıl boyu günde 85 aileye, 3 öğün, ortalama 350 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere de gıda yardımı yapıyor. 

İlçede yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatan Kızılcahamam Belediyesi Aşevi, kapı kapı dolaşıp ikram ettiği 3 çeşit sıcak yemek servisiyle vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. İlçede bulunan ihtiyaç sahibi aileleri belirledikten sonra kapılarına kadar yemek servisi yapan aşevi personelleri, her sabah başladığı mesaisini öğle saatlerine kadar tamamlayıp yemekleri yardıma muhtaç vatandaşların kapısına kadar ulaştırıyor. Periyodik aralıklarla gıda mühendislerinin kontrolünden geçen yemekler, aynı zamanda ailenin sağlık durumu dikkate alınarak hazırlanıyor.

7f84c50d-206d-4b7a-aae1-74861f242971.jpg

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediyesi Aşevi olarak yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti. Başkan Acar, ”Dar gelirli ailelere yardımda bulunan Aşevimizle vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

e1e0e5d8-189a-4fb9-9991-052dd2cb45af.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.