AŞTİ Ankaray tüneli modern görünüme kavuştu

AŞTİ Ankaray tüneli modern görünüme kavuştu

Geçtiğimiz aylarda AŞTİ’yi baştan aşağıya yenileyen Büyükşehir Belediyesi son olarak AŞTİ Ankaray bağlantı tünelini modern, keyifli ve göze hitap eden bir hale getirdi.

Mutlu kavuşmaların ve anların yaşandığı AŞTİ’yi estetik dokunuşlarla daha modern ve konforlu hale getiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçiriyor. Belediye iştiraki olan BUGSAŞ ve İnovatif Teknoloji AŞ iş birliğiyle yürütülen ‘AŞTİ Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesi’ tamamladı.

Proje kapsamında gelen ve giden yolcu katına ulaşımı sağlayan tünel baştan aşağıya yenilenerek modern görünümüne kavuştu. Bin 100 metrekarelik alanda elektrik ve aydınlatma sistemi yenilenirken, duvarlara 19 adet led ekran yerleştirildi.

asti.jpg

YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

Geçtiğimiz aylarda AŞTİ’yi baştan aşağıya yenileyen Büyükşehir Belediyesi son olarak AŞTİ Ankaray bağlantı tünelini modern, keyifli ve göze hitap eden bir hale getirdi. Yenilemeler kapsamında; bin 100 metrekarelik alandaki elektrik ve aydınlatma sistemleri değiştirildi. Onun dışında duvarlara yerleştirilen 19 adet led ekranda akvaryum, doğa ve hayvan temalarına yer verildi. ABB’nin hayata geçirdiği projeler ile firma reklamlarına yer verildi.

i.jpg

“ALAN TAMAMEN RESTORE EDİLDİ”

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgileri veren İnovatif Teknoloji AŞ Teknik Müdürü Doğuş Kalkan şunları aktardı:

“AŞTİ Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesi’ni tamamladık. Alan tamamen restore edildi, bin 100 metrekare civarında bir alan. Elektrik ve aydınlatma sistemleri yenilendi. Aynı zamanda 19 tane mecra oluşturuldu burada. Bu mecraların 7 tanesi yüksek kaliteli led ekranlarla donatıldı. Bu alanda seyahat teması kullandık. Burada Ankara’nın vizyonunu lanse etmeye çalıştık. Ekip arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.