500 Açlık seçim konvoyu

500 Açlık seçim konvoyu

AK Parti Ankara 3. bölge Milletvekili adayı Barış Aydın 500 araçlık konvoyla şehir turu gerçekleştirdi. 

AK Parti Ankara 3. bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, seçime birkaç gün kalmasına rağmen seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında adım atmadık yer bırakmayan ve yoğun tempo ile çalışan Aydın, 500 araçlık konvoyla Doğukent Bulvarından başlayarak Çakırlar’da bulunan seçim ofisine kadar bir şehir turu gerçekleştirdi.

BAŞKENT’İN HER YERİNDE

Seçim çalışmaları çerçevesinde kendi bölgesi olan 3. bölgede yer alan Yenimahalle, Sincan, Etimesgut, Ayaş, Beypazarı ve Nallıhan’da yoğun çalışma yapan Aydın, çalışmalarını bölgesiyle sınırlandırmayıp Ankara’nın her yerinde aralıksız bir çalışma gerçekleştirdi. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu.

Son olarak 500 araçlık konvoyla şehir turu gerçekleştiren Barış Aydın, Çankaya’dan, Doğukent Bulvarından başladığı şehir turunu Batıkent Çakırlar’daki seçim ofisinde sonlandırarak burada vatandaşlarla bir araya geldi.

ZAFERİMİZİ BERABER KUTLAYACAĞIZ

Çakırlar seçim ofisinde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Aydın, kendisine eşlik eden ve seçim ofisinde kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi:
“3 gün sonra seçime gidiyoruz. Ülkemizin belki de en önemli seçimini yaşayacağız. Bu seçimde yalnızca Parlamento ve Cumhurbaşkanı’nı değil, çocuklarımızın geleceğini de oylayacağız. İnşallah Türkiye’nin büyümesini ve kalkınmasını istemeyen, ülkemizin gelişimini çekemeyen, içerde ve dışarıda şer odaklarına, Türkiye düşmanlarına bu seçimde demokratik bir şekilde en güzel cevabı vereceğiz.

Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin şahlanışını beraber göreceğiz. Burada kıymetli milletvekillerimizi, Federasyon, Dernek Başkanlarımızı, Sivil toplum kuruluşları mensubu arkadaşlarımı, hatta çocukluk arkadaşlarımı görüyorum. Çok değerli milletimizle, sizlerle inşallah buradaki beraberliği 24 Haziran’da daha da coşkuyla yaşayacak, zaferimizi beraber kutlayacağız.”
Çakırlar seçim ofisinde vatandaşlarla yenilen öğlen yemeği sonrası kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Aydın, sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.