90 dakika yılmadı ve yorulmadı

90 dakika yılmadı ve yorulmadı

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Konyaspor karşılaşmasında Adana Demirspor'un taraftar grubu, deplasmanda 90 dakika boyunca yorulmadan takımlarına destek verdi.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Konyaspor karşılaşmasında Adana Demirspor'un taraftar grubu, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı. Binlerce Mavi-Lacivertli taraftar, kendilerine ayrılan biletleri tüketerek tribündeki yerini aldı ve 90 dakika boyunca yorulmadan takımlarına destek verdi.

12. ADAM ROLÜNÜ ÜSTLENDİ

Adana Demirspor taraftarı, her deplasmanda olduğu gibi Konyaspor maçında da takımlarını coşkuyla destekleyerek adeta 12. adam rolünü üstlendi. Zorlu mücadelede Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Mavi-Lacivertliler, taraftarlarının ateşli desteğiyle maçı tamamladı.

"KORKMA BATMAKTAN, YILMA DOĞMAKTAN"

Taraftarlar, tribünde açtıkları "Korkma Batmaktan Yılma Doğmaktan" pankartıyla da her koşulda takımlarına olan bağlılıklarını bir kez daha gösterdi. Mavi-Lacivertli renklere gönül vermiş taraftarlar, sadece galibiyetlerde değil, zorlu anlarda da takımlarına destek olma sözü vererek Adana Demirspor'a olan sevgilerini bir kez daha dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.