ABB’den başkentlilere Mert Demir sürprizi

ABB’den başkentlilere Mert Demir sürprizi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sanatçılarla başkentli vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Özlem Özdil ve Güliz Ayla konseri düzenleyen ABB, şimdi de Mert Demir konserinin müjdesini paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sanatçı halk buluşmalarına devam ediyor. 2019’dan günümüze kadar Ankara’da pek çok ücretsiz konser düzenleyen ABB, ücretsiz konserlerine bir yenisini daha ekledi. Şarkıları milyonlarca kez dinlenen Mert Demir, 23 Mart’ta düzenlenecek konserde başkentlilerle bir araya gelecek. Söz konusu konser Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek olup, saat 20.30’da başlayacak.

mert-demir-2.jpg

TÜM HALK DAVET EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medyadan paylaştığı gönderide Mert Demir konseri için açık davetiye verildi. Belediyenin hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Mert Demir, sevilen şarkılarını Başkentli dinleyicileri için seslendirecek! 23 Mart Cumartesi - 20.30'da / Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek konsere tüm halkımız davetlidir.

1-008.jpg

ÖZLEM ÖZDİL VE GÜLİZ AYLA COŞKUSU YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz hafta iki büyük açılış yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, açılışlarda iki büyük ismi de başkentlilerle buluşturdu. Batıkent Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen konserde Özlem Özdil, BELPA Buz Pateni Tesisleri’nde düzenlenen konserle ise Güliz Ayla, Ankaralılar tarafından dinlendi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.