ABB’den e-Kpss açıklaması: Son başvuru 22 Şubat’ta

ABB’den e-Kpss açıklaması: Son başvuru 22 Şubat’ta

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, e-Kpss sınav başvurularının başlaması üzerine Ankara’daki adaylara müjdeyi verdi. ABB, belediyeden sosyal yardım alan ve 45 yaşını doldurmayanların sınav ücretini ödeyeceğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mansur Yavaş, üniversite adayları için bir müjde paylaştı. Başkan Yavaş, ÖSYM tarafından başlatılan e-Kpss sınav başvurularının ardından, belediyeden sosyal yardım alan ve 45 yaşını doldurmayan vatandaşların sınav ücretlerinin belediye tarafından ödeneceğini duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda son başvurunun 22 Şubat olduğu da bildirildi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: Belediyemizden sosyal destek alan ve 45 yaşını aşmamış hemşehrilerimizin EKPSS sınav ücretlerini karşılayacağız. Başvurularınızı 13-22 Şubat tarihleri arasında ÖSYM başvurunuzu yaptıktan sonra, https://forms.ankara.bel.tr/ekpss2024 adresinde bulunan formu doldurarak yapabilirsiniz.”

ggrvwyfwqaa6ftv.jpg

SON BAŞVURU 22 ŞUBAT’TA

ABB’nin paylaşımında sınav ücretlerinin ödenmesine ilişkin başvuruların 13 Şubat’ta başladığı ve başvuruların 22 Şubat’a kadar devam edeceğini belirtti. Aday öğrencilerin belediyeye ön başvuru yapmasının ardından değerlendirmeye alınan öğrencilerden uygun olanların sınav ücretleri Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.