ABB'den Eryaman'a sosyal tesis: İhale süresi 15 Kasım'da bitiyor

ABB'den Eryaman'a sosyal tesis: İhale süresi 15 Kasım'da bitiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Etimesgut Eryaman’da 6 bin 300 metrekare alana inşa edilecek sosyal tesis için ihaleye çıktı. İhaleye teklif verme süresi 15 Kasım’da sona erecek.

ABB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etimesgut Eryaman’da Sosyal Tesis Alanı Yapım İşi ihalesine çıktı. Bodrum, zemin ve 2 normal katlı olarak tasarlanan projede birçok atölye ve sınıfın yanı sıra sergi fuaye alanı ile çok amaçlı salon bulunuyor. 15 Kasım’da sona erecek ihaleye teklif verme sürecinin ardından projenin 300 günde tamamlanması planlanıyor.

ar.jpg

6 BİN 300 METREKARE ALANDA İNŞA EDİLİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Etimesgut Eryaman Mahallesi 559. Cadde üzerinde Yavuz Selim Parkı yanındaki arazide 2 bin 240 metrekare taban oturma alanı ve yaklaşık 6 bin 300 metrekare kat inşaat alanına sahip sosyal tesis yapımı için ihaleye çıktı.

sosyal-tesis.jpg

Proje bodrum, zemin ve 2 normal katlı olarak tasarlandı. Projedeki detaylarda yapılacak sosyal tesisin bodrum katında onlara araç kapasiteli otoparka ve zemin katında ise sergi salonu, çok amaçlı salon, kapalı oyun alanı, 2 ofis, atölye, 3 sınıf ve 3 uyku odası bulunuyor. Projenin birinci katında 8 atölye, 3 sınıf, 3 uyku odası, idari ofisler ile öğretmen odası yer alırken ikinci katında ise 5 adet sınıfa yer veriliyor.

hayamandan-arsiv.jpg

300 GÜN SÜRMESİ PLANLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda “Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi’nde Sosyal Tesis Alanı Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” ifadesi kullanıldı. İhale detaylarında yer alan bilgilere göre sözleşmenin imzalanmasının ardından 30 gün içinde yer teslimi yapılarak 300 gün içinde tamamlanacağı belirtildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.