AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan: Tek rakibimiz kendimiz

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan: Tek rakibimiz kendimiz

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan seçim sürecini gazetemize yaptığı açıklamalar ile değerlendirdi. Çoktan “Vatandaşlarımız geçtiğimiz dönemde yetkiyi yüzde 63 ile verdi. Bizim şu anda tek rakibimiz kendimiz“ dedi.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, gazetemize açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar AK Parti Keçiören İlçe başkanı olarak görev yaptığını ifade eden Zafer çoktan Keçiören halkını çok iyi tanıdığını ve belediyecilik hafızası oluştuğunu ifade etti. Zafer Çoktan “Uzun dönemdir ilçe başkanlığı yapıyor olmamız, mahalleleri tanıyor olmamız, beş yıldır Turgut Başkanımız ile beraber çalışıyor olmamız bizlere belediyecilik anlamında çok şey kattı. Bu çalışmalar bizlere belediyecilik hafızası kazandırdı“ dedi. Keçiören için yola çıktıklarında tek rakiplerinin kendileri olduğunu belirten Zafer Çoktan, hizmet etme gücünü vatandaşlardan aldıklarını söyledi. Çoktan, geçmiş dönemde yüzde 63 oranında destek aldıklarını ve bu desteği daha da artırmak için çalıştıklarını ifadelerine ekledi.

1-004.jpg

“TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZ“

Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, gazetemize yaptığı açıklamalarda tek rakiplerinin kendileri olduğunu vurguladı. Çoktan “Bir Keçiörenli olarak Altınok Başkanımızın emanetine sahip çıkacağız. Her geçen gün üzerine koyarak Keçiören halkına hizmet edeceğiz inşallah. Vatandaşlarımız geçtiğimiz dönemde yetkiyi yüzde 63 ile verdi. Bizim şu anda tek rakibimiz kendimiz. Bir önceki dönemde aldığımız yüksek oranı daha da yükseltmek için çalışıyoruz. Keçiören halkının desteğini sonuna kadar hissediyoruz. Hizmet etme gücünü bizlere onlar veriyor. Onların verdiği bu yetkiyi en güzel şekilde değerlendirip Allah’ın izniyle Keçiören için gece gündüz çalışacağız. Bunun için çalışmalarımıza başladık bile. Umuyoruz ki bu seçimlerde yüzde 70-75 oranlarını göreceğiz. Hedefimiz bu yönde. Hem ilçede hem de Ankara’da oy oranımızı yüksek düzeyde arttırıp Altınok Başkanımız ile halkımıza hizmet edeceğiz“ açıklamalarında bulundu.

2-003.jpg

“TURGUT BAŞKAN OLMAZSA OLMAZ“

Keçiören için yapacağı projeleri açıklayan Zafer Çoktan, ''Keçiören'in her yerinde emeği olan Altınok başkanımızı hayırlısıyla Büyükşehir Belediyesine uğurlayacağız. Uğurlayacağız ki Keçiören’in trafik sorununu birlikte çözebilelim. Göreve geldiğimizde ilk işlerimizden bir tanesi Fatih Köprüsü’nü yıkıp yerine dörtlü yollar yapmak olacak. İlçemizin yüzde 80’ine metro ağını getireceğiz. Metro ağlarıyla ve dörtlü yollar ile şehrimizin ulaşımına nefes aldıracağız. Keçiören girişini düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımız daha rahat bir ulaşım sağlayacak. Daha sonra da Keçiören’in girişi Kızlar Pınarı Caddesi'nde yukarı yönde tek şerit, devamında Nuri Pamir Caddesi tek şerit sonra Fatih Caddesi’nden aşağıya olacak şekilde düzenleyeceğiz. Turgut Başkan göreve geldiği zaman yapacağımız ilk işlerden birisi bu olacak. Buralar Büyükşehir Belediyesinde olduğu için Turgut Başkan’ı Büyükşehir Belediyesinde görmeye ihtiyacımız var. Turgut Başkan olmazsa olmaz. Keçiören trafiği son bulacak. Tüm bunları uyum içerisinde yapabilmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni, Turgut Başkan’a emanet etmemiz gerekiyor. Altınok Başkanımız Büyükşehir Belediyesi'ne geldiğinde Ankara’nın çehresi değişecek'' şeklinde konuştu.

3-002.jpg

“VATANDAŞLARDAN GÜZEL DÖNÜŞLER ALIYORUZ“

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, uzun zamandır AK Parti Keçiören İlçe Başkanı görevini yaptığını ve bu nedenle Keçiören’i çok iyi bildiğini ifade etti. Zafer Çoktan beş yıldır Turgut Altınok ile birlikte çalıştığını ve katıldığı programlar ile belediyecilik hafızasının oluştuğunu ekledi. Çoktan, “Uzun dönemdir ilçe başkanlığı yapıyor olmamız, mahalleleri tanıyor olmamız, beş yıldır Turgut Başkanımız ile beraber çalışıyor olmamız bizlere belediyecilik anlamında çok şey kattı. Bir belediyecilik hafızası oluşturdu. Sahada vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Beni bir evlatları olarak görüp gönüllerine alıyorlar. Vatandaşlarımızdan çok güzel dönüşler alıyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bizde gönül belediyeciliği kavramı var. Biz bunu çok önemsiyoruz. Bu nedenle daha çok, insanların hayatlarına dokunan çok güzel bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğimizi ümit ediyorum“ açıklamalarında bulundu.

4.jpg

SANDIKLARDA YÜZDE 10 ARTIŞ

Keçiören nüfusunun arttığına değinen AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, sandıklarda yüzde 10 artış olduğunu ifade etti. Zafer Çoktan, “Keçiören gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Önceki dönem seçimlerine göre sandıklarda yüzde 10 artış oldu. Yeni gelen, Keçiören’i ve bizi yeni tanıyan vatandaşlarımızın da desteği ile rekor bir oranla kazanacağız“ dedi.

5.jpg

“GÖREVE HAZIRIZ“

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, mantalite olarak göreve hazır olduklarını ifade etti. Keçiören ve Büyükşehir Belediyesinde farkla kazanıp çifte zafer elde edeceklerini ekleyen Zafer Çoktan, “Hem Keçiören’de hem de Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde seçimleri kazanıp çalışmaya hazırız. Sahada görüyoruz ki vatandaşlarımız da bizlere bu fırsatı verecek. Hemşehrilerimiz büyük bir teveccüh gösteriyor. Keçiörenli hemşehrilerimize hizmetkâr olmaya geliyoruz. Rabbim bana bu şehre hizmet etme fırsatını verdi. Umuyoruz ki 31 Mart akşamında da tekrar nasip edecek ve biz de Keçiören için var gücümüz ile çalışacağız. Bu şehrin çocuğu olarak en büyük arzum Keçiören’e daha çok hizmet edebilmek“ şeklinde konuştu.

6.jpg

ÖNCEKİ SEÇİMDE ORAN YÜZDE 63,65

2019 seçimlerine göre yüzde 63,65 oy alarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok seçildi. Keçiören'de AK Parti’den sonra en çok oy alan diğer parti ise İYİ Parti oldu. İYİ Parti yüzde 30.89 oy oranıyla AK Parti’den sonra en çok oy alan 2’nci parti oldu. Saadet Partisi ise 1,84 oy oranıyla 3’ncü sırada yer aldı. AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, 2024 seçimlerinde oy oranını yüzde 70-75 bandına çıkarmak istediklerini ve bu yönde çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.